czy po takim ,,postoju,, trzeba powymieniać oleje? Mam wrażenie ,że skrzynia biegów zaczeła trochę ciężej chodzić ...Sprzęgło się trochę poślizgało ale doszło do normy...Jak ktoś miał podobny klimat z y 61 a na pewno miał

Moderator: Kosiarz
Funek94 pisze:do takich zabaw fura musi być przygotowana i wcale wbrew pozorom ni wygląda jak znane bulwarówki![]()
:
zobacz mój podpis patrol jest stworzony do jazdy w wodzie lub podniąEskapada pisze:Funek94 pisze:do takich zabaw fura musi być przygotowana i wcale wbrew pozorom ni wygląda jak znane bulwarówki![]()
:![]()
NO ale to super patrol super - to co nie nadaje się w teren![]()
Jak zdejmiesz tapicerkę - to zrozumieszDEMO pisze: to na chodniku pod nim była kałuża jak po deszczu....gdzie ten klamot tyle tego absorbuje?
Zmienisz zdanie jak wajcha od reduktora zacznie ci się zacinać.Funek94 pisze:zobacz mój podpis patrol jest stworzony do jazdy w wodzie lub podniąEskapada pisze:Funek94 pisze:do takich zabaw fura musi być przygotowana i wcale wbrew pozorom ni wygląda jak znane bulwarówki![]()
:![]()
NO ale to super patrol super - to co nie nadaje się w teren![]()
Mój syf np. po obfitym wodowaniu mimo braku tapicerki wykazywał nadmierną chęćDodam jeszcze, że auto po nurkowaniu może zaskoczyć jeszcze niejedną niespodzianką - odroczoną w czasie.
A może masz więcej informacji o tym neoprenie? Gdzie to kupić w jakiej postaci występuje? Akurat składa sie tak, że wymontowaną mam z podłogi tapicerkę i zastanawiam się nad wymianą włąsnie tych rozpadajacych sie już wygłuszeń na cos co nie absorbuje wody a jednoczenie spełni swoje zadanie jako wygłuszenie.grzes pisze:nie czekaj na wysokie temp. tylko zdjemij dywaniki i wywal te jakies wygluszacze co to woda nasiakaja bo Ci to gnic zacznie, i przyklej zamiast tego 10mm neopren, bedziesz mial cicho a woda to nie nasiaknie, wiec wtedy tylko farelka do auta i heja...
grzes pisze:
Przerabialem takie cos w Tyranie, jeszcze pod siedzeniem jest jakies przekaznik od poduszek czy czujnik, wiec wsadzilem go w pudelko hermetyczne i teraz jest spoko
Taa...Tatuś pisze:Mój syf np. po obfitym wodowaniu mimo braku tapicerki wykazywał nadmierną chęćDodam jeszcze, że auto po nurkowaniu może zaskoczyć jeszcze niejedną niespodzianką - odroczoną w czasie.
pracy niektórych urządzeń.
-tylna wycieraczka zaczęła maziać
-ogrzewanie tylnej szyby grzało
Oczywiście nic nie włączałem![]()
A potem.....
zapaliła się żywym ogniem skrzynka bezpieczników
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość