Moderator: Kosiarz
dla merca to on dopiero się dotarłWowos pisze:u ojca niedawno w mercu w124 były same trójkinawet była fota z tej okazji, ale telefon ze zdjęciem zgubiony...
cofnąć i zrobić jeszcze raz
![]()
ssslavo pisze:Kilkanaście lat używałem MB210D-dostawczy,"kaczka"2,9D-sprzedałem z przebiegiem 1 200 000
Silniktylko głowice....4x pękały.
A fotka ładna,w naszym kraju "cuduf"rzadko które auto ma "taki przebieg",większość zostaje na 250tys.
praz 50 lat to i tak słaby wyniksebson pisze:Co tam 300kkm![]()
Ojciec mój miał Skode 105. Zrobił nią przeszło 1mln km![]()
Jeden remont silnika, może dlatego,że ją w czechach kupił i w czechach użytkował![]()
Nie chciał się z nią rozstać i nie nosił kapelusza
Kamel pisze:Znane mi jest Terrano II co ma już ponad 500 tyś. Silnikiem po 80 tyś dostał czarną skrzyneczkę podnoszącą moc. Silnik 2,7l tdi. Widać ze ma swoje zrobione ale mocy mu nie brakuje, bardziej brakuje pozostałych elementów, jak blach, plastików itp.
Bym sie tak nie cieszył...zagaj1 pisze:Ha, to ja już mam w Y61 z słynnym 3,0 - 210 000 km![]()
![]()
to dopiero jest sukces
Miałem Longa 2003 i miał przejechane 160kk i dawał radęzagaj1 pisze:Powiem Ci że jak wybuchały to tak koło 100 tyś, a jak już wytrzymały więcej to jakoś tam ciągną
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość