Sądzę, że ten temat kilka osób zainteresuje. Szukam zamiennika do Mava lub też Terrano 2 z roku 94. Od nissana sunny 94 nie pasują ze względu a osłabienie przedniej ściany. Jednym słowem są za głębokie i teraz szukam świateł które by pod pasowały do tego samochodu. Aktualnie będę próbował dopasować światła od terrano1 chyba, że koledzy podadzą inny pomysł - jestem otwarty na propozycje. Wiem, że w tym temacie kilka osób już się wypowiadało ale nikt dokładnie nie opisał przeróbek oraz nie zamieścił zdjęć.
Pozdrawiam
Wikson
Terrano 2 światła
Moderator: Kosiarz
Terrano 2 światła
Maverick GLX
Re: Terrano 2 światła
co byś nie wymyślił, będzie druciarstwem z kilometra rzucającym się w oczy. Pasuje tylko oryginał.
łoś też człowiek
Szczególnie że nie jest ani okrągła ani kwadratowa więc od innego nissana czy auta będzie problem 

Galloper LWB - turysta
- wojtek_kom
-
To co, bez cięcia nie wejdzie? Myślałem że tylko rozstaw śrub mocujących inny.Wikson pisze: Od nissana sunny 94 nie pasują ze względu a osłabienie przedniej ściany. Jednym słowem są za głębokie
Wikson
Jak mój w końcu wyleci to chyba nie podaruję nikomu 900zł i od Suny-ego porzeźbię.