SKRADZIONO GR 95 rok wiśniowy PZ 0358V
Moderator: Kosiarz
- Cement
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
SKRADZIONO GR 95 rok wiśniowy PZ 0358V
Jak w temacie
Jakieś kur..y odjechały dzisiaj moim parchatym z pod bloku, jak by ktoś czasem gdzieś widział części w "mega okazyjnej cenie" lub coś proszę o kontakt.
VIN jk10KYY60U0000526
Krótki i niski, 2,8TD wersja SLX, z tyłu "zwykła kanapa" tzn nie dzielona i bez podłokietników, przednia szyba w odróżnieniu od pozostałych(brązowych) zielona
W związku z powyższym chciałem tez podziękować za prawie roczny pobyt na forum (jeszcze tu wrócę ale muszę siano uciułać), za wszystko czego się dowiedziałem i za życzliwość/wyrozumiałość dla "świeżaka".
PS Ktoś się ze mną dziś napije.... ja już zacząłem.... macie 2 szklanki w plecy......
Jakieś kur..y odjechały dzisiaj moim parchatym z pod bloku, jak by ktoś czasem gdzieś widział części w "mega okazyjnej cenie" lub coś proszę o kontakt.
VIN jk10KYY60U0000526
Krótki i niski, 2,8TD wersja SLX, z tyłu "zwykła kanapa" tzn nie dzielona i bez podłokietników, przednia szyba w odróżnieniu od pozostałych(brązowych) zielona
W związku z powyższym chciałem tez podziękować za prawie roczny pobyt na forum (jeszcze tu wrócę ale muszę siano uciułać), za wszystko czego się dowiedziałem i za życzliwość/wyrozumiałość dla "świeżaka".
PS Ktoś się ze mną dziś napije.... ja już zacząłem.... macie 2 szklanki w plecy......
KIA Rocsta `96 2.2 d
Patrol GR Y60-krótki 2,8 TD `95 (skradziony)
UAZ 469B `89 (sprzedany)
UAZ 469B `89 (sprzedany)
- Igor V8
-
Re: SKRADZIONO GR 95 rok wiśniowy PZ 0358V
Wrzuć jakieś fotki
Współczuję
Współczuję

Ostatnio zmieniony pn sty 24, 2011 7:54 pm przez Igor V8, łącznie zmieniany 1 raz.
Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

- Damian
-
- Kontaktowanie:
nie trać nadziei, jutro idź szukać w najbliższej okolicy
łajzy często zostawiają auto kawałek dalej na kilka dni, żeby "ostygło" - dopiero potem jadą na swoją wieś, do stodoły rozbierać na części
parę aut tak się znalazło
miałem nie pić, ale każdy w tym wypadku to szklaneczkę żołądkowej mogę przyjąć
łajzy często zostawiają auto kawałek dalej na kilka dni, żeby "ostygło" - dopiero potem jadą na swoją wieś, do stodoły rozbierać na części
parę aut tak się znalazło
miałem nie pić, ale każdy w tym wypadku to szklaneczkę żołądkowej mogę przyjąć

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Damian ma rację z tym "stygnięciem"..... polataj rano po okolicznych ciemnych parkingach...
[cenzura] co za syfiasty świat....
taka jeszcze myśl... a straż Ci nie ściągnęła za ujowe parkowanie np na trawniku?
Pytam bo jak studiowałem w tym Twoim mieście....też myślałem, że ukradli....
[cenzura] co za syfiasty świat....
taka jeszcze myśl... a straż Ci nie ściągnęła za ujowe parkowanie np na trawniku?
Pytam bo jak studiowałem w tym Twoim mieście....też myślałem, że ukradli....
...z zawodu jestem...człowiekiem.
Tel - 508087274; GG - 7664920; Maciej
K160 SD33
Tel - 508087274; GG - 7664920; Maciej
K160 SD33
- Cement
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
dzięki
Doceniam to!
Wiem, że tak czasem robią. Auta szukałem w promieniu ok. 30 Km (na tyle miałem paliwa w parchu-na szczęście) ale niczego nie trafiłem, mimo objechania pobliskich parkingów i wioch.
Zdjęcia http://www.akon.net.pl/ftp/trol.rar
Whitie@ Zaparkowałem poprawnie, ale też już do nich dzwoniłem- tak na wszelki wypadek. Nie oficjalnie dowiedziałem się, że tej nocy zginęły 2 auta z mojego parkingu oprócz parcha plaskacz-BMW
PS Kolejne zdrówko....

Wiem, że tak czasem robią. Auta szukałem w promieniu ok. 30 Km (na tyle miałem paliwa w parchu-na szczęście) ale niczego nie trafiłem, mimo objechania pobliskich parkingów i wioch.
Zdjęcia http://www.akon.net.pl/ftp/trol.rar
Whitie@ Zaparkowałem poprawnie, ale też już do nich dzwoniłem- tak na wszelki wypadek. Nie oficjalnie dowiedziałem się, że tej nocy zginęły 2 auta z mojego parkingu oprócz parcha plaskacz-BMW
PS Kolejne zdrówko....
KIA Rocsta `96 2.2 d
UAZ 469B `89 (sprzedany)
UAZ 469B `89 (sprzedany)
szczerze wspołczuje
,pozostaje nadzieja ze sie odnajdzie,trzymaj sie bracie 

- Fiba
-
- Kontaktowanie:
Takim to łapy ciąć po łokcie. 

Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca ,który siedzi w domu.
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
- LSD
-
- Kontaktowanie:
Zobacz czy na sąsiednich ulicach nie ma kamer. Może jakieś firmy mają skierowane na ulice. U nas w taki sposób został namierzony skradzony Parch...
Safari "Gucio" 4,2D
Patrol "Żuber" 4,2TDI SGX
Patrol L60 "Dziadek" 4,0
Patrol L60 "Dziadek" 4,0
- Cement
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
niestety. sprawdziłem....
...znieczuliłem się, dzięki pomogło, trzymajcie się rónieź!!!
...znieczuliłem się, dzięki pomogło, trzymajcie się rónieź!!!
KIA Rocsta `96 2.2 d
UAZ 469B `89 (sprzedany)
UAZ 469B `89 (sprzedany)
A gdzie dokladnie w Poznaniu?
Z soboty na niedziele na parkingu przy Tesco na Batorego ukradli znajomemu snorkel Safar.
Normalnie elegancko odkrecony i wyciety gdzie trzeba. Aha, optime tez zwineli . Samo auto mialo jakies tam dodatkowe zabezpieczenia - moze dlatego ostalo sie do rana.
Zobacz, bo sa kamery na skrzyzowaniach, moze to pomoze ustalic chociaz kierunek w jakim udalo sie auto.
Obcinac k**a lapy
Z soboty na niedziele na parkingu przy Tesco na Batorego ukradli znajomemu snorkel Safar.

Normalnie elegancko odkrecony i wyciety gdzie trzeba. Aha, optime tez zwineli . Samo auto mialo jakies tam dodatkowe zabezpieczenia - moze dlatego ostalo sie do rana.
Zobacz, bo sa kamery na skrzyzowaniach, moze to pomoze ustalic chociaz kierunek w jakim udalo sie auto.
Obcinac k**a lapy

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
Auto miało klimę. to rzadkość. Niedługo może wyjść komplet klimatyzacji na allekradlo.
tel: 600298546
- Cement
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Było jeszcze kilka elementów nietypowych/modernizowanych przeze mnie. Nie pozostaje nic innego jak przeglądać srallegro.
A wracając do pytania: Zaparkowany był na Orła Białego. Niestety monitoringu brak.
Czas pokaże....
A wracając do pytania: Zaparkowany był na Orła Białego. Niestety monitoringu brak.
Czas pokaże....
KIA Rocsta `96 2.2 d
UAZ 469B `89 (sprzedany)
UAZ 469B `89 (sprzedany)
- cornholio78
to popytaj o monitoring na innych ulicach blisko miejsca zamieszkania. Którąś pewnie to auto przejechało
Za jakiś czas popytaj o części w warsztatach 4x4. Może akurat kolega kolegi ma okazyjnie bo wymienił na lepsze.....
Współczucia.

BYŁO:GR, L200 4runner Niva Frota UAZ K160 Grand cherokee Samurai Explorer Pajero JEST Disko td5
- LSD
-
- Kontaktowanie:
Yyyy. To ja będę się teraz bał klimę na aukcję wystawić. Zamierzałem to zrobić, no i z Poznania jestemBa pisze:Auto miało klimę. to rzadkość. Niedługo może wyjść komplet klimatyzacji na allekradlo.

Safari "Gucio" 4,2D
Patrol L60 "Dziadek" 4,0
Patrol L60 "Dziadek" 4,0