1. Jak się to ma w ogóle?
2. Co z motorem?
3 Jak to motać?
Tylko poważne oferty proszę

No i czy da się 33 " wrzucić

PS. żadne tam Navarry, D22, tylko ołnerzy NP300

Moderator: Kosiarz
Ale to to samo, tylo paka inna - dłuższa, ze starą klapą z WD21Jekke pisze:Kilka pytań:
1. Jak się to ma w ogóle?
2. Co z motorem?
3 Jak to motać?
Tylko poważne oferty proszę![]()
No i czy da się 33 " wrzucić
PS. żadne tam Navarry, D22, tylko ołnerzy NP300
Wygląda fajnie, zależy jak to jest zrobione
No to jutro czeka mnie rozmowaIgor909 pisze:Widziałem go , Kylon ładnie go zrobił
Ok Kuba,kuba500 pisze:daj znać jak rozmowy poszły, może w końcu spotkamy się z panam R przy piwku
Ogólnie w D22 padły wszystkie ... nie wiem jak w tych nowychJekke pisze:a co koślawookie tam za silnik 2500 ładowali? Renault jakiś czy insze jakieś?
Wystarczy zadzwonić do firmy, która to robiła i zapytać - nic prostrzegogibson74 pisze:"- zawieszenie Trial Master(sprężyny+amortyzatory) podniesiony ok.10cm"
To NP300 ma sprężyny???
Z ciekawości, wie ktoś jak go podnieśli o te 10cm? Chyba, że liczą łącznie z budą?
ruda to chyba za duże słowo.. zajrzyj pod swoje 2 parchy - szczególeni w tylną część ramy to wtedy zobaczysz rude... hehehpiotr e38 pisze:Czy to na tym 4-ro letnim aucie już wyłazi ruda, na fotce z wężykami wspomagania??
miejsce na drugie aku?? u mnie w standardzie były 2 akumulatory...Jaaareeek ! pisze: miejsce na drugi aku,
i o to właśnie chodziJaaareeek ! pisze: typowo użytkowe auto:
na ziemi guma, zdublowane paski klinowe itp
poza tym dynamika wystarczająca.
NIc nie wieje w środku, grzeje, mam miejsce na kolana, nie odpadają uszczelki, nie niszczę spodni przy wsiadaniu
i to jest piękne.. jak mój kumpel powiedział jak jechaliśmy do Bornego: "zazdroszczę ci takich suwaków.., też kiedyś miałem takie w Patrolu.."Wowos pisze:Konsola nawiewów nie wyewoluowała za wiele od czasów patrola 160
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości