kupiłem amorki duroshock ale patrze na zdjecia
a lovells wyglada tak samo tylko ma inna naklejkę
mam wrażenie że to jakiś śmieć te amory
no nic pojeździmy zobaczymy
obym się mylił

Moderator: Kosiarz
Co pewnie OME najlepsze?rysiek2054 pisze:TO SAMO
http://www.durashocksuspension.com.au/c ... oject.html
TYLKO NAKLEJKI ZMIENIAJĄ
A W POLSCE 120 ZETA RÓŻNICY W CENIE MIEDZY JEDNYMI A DRUGIMI
TAK WIEC CHCESZ KUPIC LOVELLS
KUP DURASHOCK
PO CO PRZEPŁACAĆ![]()
ALE I TAK PEWNIE TO SHIT
CHOĆ OD ORGINAŁU LEPIEJ WYGLĄDA
To togh dog to przereklamowany SHITZibi pisze:Tak poza tym togh dog jest nawet poniżej jakosci ironmana i w zakupie jest o 30% tańszy. MOże więc zanim zaczniesz wypisywać bzdury poczytasz.
Mowa o lovells czy durashock?Zibi pisze:Nie to samo. Po pierwsze durashock mają tylko i wyłącznie dwuletnią gwarancję a nie 3 letnią. A po drugie - durashock a lovells to jak toyota i lexus. NIby to samo ale jednak nie. Lovellsy wszystkie są testowane i są o wiele wyższej jakości niż durashock. Co spełnia 100% normy idzie do Lovellsa, pozostałe ida do durashock. Zresztą z tego co wiem już tych amorków w polsce nie będzie tak wiec o regeneracji, długoletnich gwarancjach itd można zapomnieć. Nie ulega watpliwości, że niektórzy przestraszyli się jakości Lovellsa jednak myśle, ze był to strzał w stopę.
A dlaczegóż to odpuszczasz sobie tak znaczną rzeszę potencjalnych klientów? Jeśli Lovells jest tak dobry jak mówisz to na pewno posiadacze Nissanów to docenią. A jeśli tylko mówisz to co Ci szefostwo karze to i tak prawda wyjdzie wcześniej czy później na światło dzienne.Zibi pisze:. Nie zamierzam się produkować w dziale nissana bowiem to jak widzę królują inni.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość