Moderator: Kosiarz
tkocy20 pisze:kulki są bardzo ok. po ruszeniu rozsypują się w bijących miejscach i opona się wyważa
i to są właśnie te podzielone zdaniahonki pisze:Próbowałem wyważyć tymi kulkami goodrich a MTeka , ale szczerze mówiąc to było gorzej niż bez wyważenia
jeden z najlepszych moich zakupów do sztruclazagaj1 pisze:Dobra zamówiłem sobie tego ToughDoga ze sprężyną
kuba500 pisze:tkocy20 pisze:kulki są bardzo ok. po ruszeniu rozsypują się w bijących miejscach i opona się wyważa
i to są właśnie te podzielone zdaniahonki pisze:Próbowałem wyważyć tymi kulkami goodrich a MTeka , ale szczerze mówiąc to było gorzej niż bez wyważenia
tkocy20 pisze:kuba500 pisze:tkocy20 pisze:kulki są bardzo ok. po ruszeniu rozsypują się w bijących miejscach i opona się wyważa
i to są właśnie te podzielone zdaniahonki pisze:Próbowałem wyważyć tymi kulkami goodrich a MTeka , ale szczerze mówiąc to było gorzej niż bez wyważenia![]()
a jak mogą pogorszyć stan poprzedni?
na kulkach jeżdżą tysiące ciężarówek, żeby uzyskać miarodajne wyniki ankiety trzeba wskoczyć na ich forum. Ja dla kulek zrezygnowałem z dętek
u mnie jest efekt zupełnie odwrotny niż u Ciebie, tzn. przednie koła są ustawione tak /--\ ale ja mam zbieżność trafioną i o tym wiem. Z tego powodu też kierownica próbuje mi się momentami uwolnić z objęć.zagaj1 pisze:A takie pytanko jeszcze, też macie tak krzywo zużyte przednie opony przez koleinyChodzi mi o to że tylna opona jest zupełnie płaska i koło można samo postawić w pionie, a przednie już nie, bo jest znacznie pod skosem zjechane przez koleinę... wcześniej starałem się zamieniać koła miejscami, ale ostatnio trochę zaniedbałem
Dodam że zbieżność też sprawdzam regularnie i jest OK
Teraz właśnie jak przyjdą kuleczki to wsypię i przerzucę przednie na tył, coby się spłaszczyły trochę
Ogólnie jak się patrzy z przodu i zaparkuję na płaskim to koła ewidentnie są w takiej pozycji \--/ (tylko przód, tył jest OK) czyli tak []--[]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość