kick-down

Patrol, Pickup, Terrano, Navara, Pathfinder

Moderator: Kosiarz

tomek8813
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

kick-down

Post autor: tomek8813 » ndz wrz 04, 2011 2:23 pm

Witam kolegów patrolowców.Jeżdzę patrolem Y61 trzeci rok i sądziłem że to auto jest bezawaryjne. Miałem robioną konserwację spodu (może to przypadek) i po się okazało że przestał działać kick-down. Wymieniłem olej w automacie.Byłem też w serwisie Nissana.Komputer nie pokazuje błędów.Może ktoś z Was pomoże rozwiązać mój problem. Będę bardzo zobowiązany.Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
wojtek_kom

Re: kick-down

Post autor: wojtek_kom » ndz wrz 04, 2011 6:45 pm

tomek8813 pisze:Witam kolegów patrolowców.Jeżdzę patrolem Y61 trzeci rok i sądziłem że to auto jest bezawaryjne. Miałem robioną konserwację spodu (może to przypadek) i po się okazało że przestał działać kick-down. Wymieniłem olej w automacie.Byłem też w serwisie Nissana.Komputer nie pokazuje błędów.Może ktoś z Was pomoże rozwiązać mój problem. Będę bardzo zobowiązany.Pozdrawiam.
Który komputer nie pokazuje błędów :)21
Idąć tropem konserwacji - tylko wiązka skrzyni i złącza na skrzyni, ale ma to mało wspólnego z kickdown-em, raczej więcej rzeczy by nie działało. Reszta to pedał + wiązka + TCM.
Nissan-y

Awatar użytkownika
Ba
Kontaktowanie:

Re: kick-down

Post autor: Ba » wt wrz 06, 2011 11:13 am

tomek8813 pisze:Witam kolegów patrolowców.Jeżdzę patrolem Y61 trzeci rok i sądziłem że to auto jest bezawaryjne.
Zaczęło się - przygotuj się na prawo serii :)
tel: 600298546

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nissan”