kick-down
Moderator: Kosiarz
kick-down
Witam kolegów patrolowców.Jeżdzę patrolem Y61 trzeci rok i sądziłem że to auto jest bezawaryjne. Miałem robioną konserwację spodu (może to przypadek) i po się okazało że przestał działać kick-down. Wymieniłem olej w automacie.Byłem też w serwisie Nissana.Komputer nie pokazuje błędów.Może ktoś z Was pomoże rozwiązać mój problem. Będę bardzo zobowiązany.Pozdrawiam.
- wojtek_kom
-
Re: kick-down
Który komputer nie pokazuje błędówtomek8813 pisze:Witam kolegów patrolowców.Jeżdzę patrolem Y61 trzeci rok i sądziłem że to auto jest bezawaryjne. Miałem robioną konserwację spodu (może to przypadek) i po się okazało że przestał działać kick-down. Wymieniłem olej w automacie.Byłem też w serwisie Nissana.Komputer nie pokazuje błędów.Może ktoś z Was pomoże rozwiązać mój problem. Będę bardzo zobowiązany.Pozdrawiam.

Idąć tropem konserwacji - tylko wiązka skrzyni i złącza na skrzyni, ale ma to mało wspólnego z kickdown-em, raczej więcej rzeczy by nie działało. Reszta to pedał + wiązka + TCM.
Nissan-y
Re: kick-down
Zaczęło się - przygotuj się na prawo seriitomek8813 pisze:Witam kolegów patrolowców.Jeżdzę patrolem Y61 trzeci rok i sądziłem że to auto jest bezawaryjne.

tel: 600298546