Kupiłem metromierz i potrzebuję impulsator - wedle tego co udało mi się ustalić jest sterowany elektronicznie impulsami z reduktora.
Prawda czy fałsz

Moderator: Kosiarz
Tak.nissterr pisze:Piszę, by się upewnić czym napędzany jest licznik w T2 '00...
Kupiłem metromierz i potrzebuję impulsator - wedle tego co udało mi się ustalić jest sterowany elektronicznie impulsami z reduktora.
Prawda czy fałsz
Co to ma wspólnego? Chyba że podłączy do ABSredzik pisze:a co po takim metromierzu, jak kolo w blocie sie obraca 100 razy a przejezdzam 2 metry ?
Lepszy bazujący na czujnikach samochodu, ale to moje zdanie, dedykowany do jednego celu.redzik pisze:nie znam sie, dlatego pytam.
a na logike to metromierz z GPS-u chyba praktyczniejszy, pozbawiony bedu poslizgu kola.
Brakuje tylko reaktora atomowego, który napędza pojazd oraz jest wzorcem czasu dla metromierzagebels pisze:lepiej se taśmą mierzyć, wchodzi w grę tylko błąd paralaksy ale jest pomijalnie mały
wojtek_kom pisze:Brakuje tylko reaktora atomowego, który napędza pojazd oraz jest wzorcem czasu dla metromierzagebels pisze:lepiej se taśmą mierzyć, wchodzi w grę tylko błąd paralaksy ale jest pomijalnie mały
Na luzie... u mnie po roku, moja druga połówka, zauważyła że drzwi są pogięte, na całej długościgebels pisze: w głowach im się popierniczyło, metromierze, każdy bez 35" to nie terenówka, każdy musi mieć mechanika, jak boga kocham a potem jeżdżą tylko klawiaturą od kompa bo szkoda bude pognieść w aucie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość