Błąd INT/NATE^ POW
Moderator: Kosiarz
- doktorKingKong
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Błąd INT/NATE^ POW
Wczoraj na diagnostyce pojawił się błąd jak w temacie wątku. Nie wiem co oznacza. Podobno to po polsku. Może ktoś przetłumaczyć albo coś podpowiedzieć?
Noł Pejn Noł Gejm
Re: Błąd INT/NATE^ POW
Gdybam....Intercooler,natezenie powietrza.Na intercoolerze powinienies miec czujnik
Flaszka kurierem
Flaszka kurierem

Gr 850Nm mi sie marzy :)
Przepływomierz?

Nie....Czyscił dolot i pewnie uszkdził czujnik na intercollerze.Na 99 procent to to.
INT by znaczyło raczej, że błąd występuje czasami, a NAT POW coś o przepływce.
Ale ja tylko gdybam.

Ale ja tylko gdybam.

Moze tez znaczyc Interwencja Nato Powietrzna
W navarze jak padł mi ten czujnik to tez słabo jezdziła...

W navarze jak padł mi ten czujnik to tez słabo jezdziła...
A tak wogule to dla przyzwoitosci za dobre rady powinien kupic odemnie taki intercoller z czujnikiem 

- doktorKingKong
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Bardzo dziękuję za zainteresowanie i pomoc. Właśnie dwa tygodnie temu czyściłem dolot i jedyną rzeczą jakiej nie wyczyściłem był ten czujnik. Zrobiłem to przed wczoraj. Sygnał ten pojawił się podczas jazdy na trasie, w momencie gdy padł zamiennik przepływki, który zakładałem miesiąc temu. Już posiadłem wiedzę o przepływomierzach i zamówiłem oryginał. Jak pada przepływka, cały system wariuje, źle steruje zaworem turbiny i wydaje mi się, że stąd pojawił się ten sygnał. Wymienię przepływkę i dam znać. A tak dla przyzwoitości, to dziękuję bardzo za pomoc, była mi potrzebna. Po to jest właśnie to forum - żeby wymieniać się doświadczeniami i sobie BEZINTERESOWNIE pomagać, a nie naganiać klientów. Jeszcze raz dzięki za pomoc.
Noł Pejn Noł Gejm