bywalo i tak:

oraz tak

a teraz bedzie tak

klawo, nie?

Moderator: Kosiarz
Sprzedaje się to co możesz kupić, czy dają ci jakiś wybór??Piotrul pisze:Robią to co się sprzedaje.
Ile tych datsunów, z duszą, w swoim życiu kupiłeś?
prosty przykład: merc beczka - wskaż mi proszę jak fabryka na tym zarabiapiotr e38 pisze:No nie do końca, bo auta na rynku wtórnym nie biorą się z księżyca![]()
Faktycznie, masz rację. Już wiele razy słyszałem "kiedy zmieniasz samochód?"Mroczny pisze:błąd, kupi nie za 5 lat ale za dwa
kupi ten wóz bo presja otoczenia sprawi, ze kupno rzadziej niż co 2 lata będzie uznawane za przejaw porażki ekonomicznej, życiowej nieudolności i słabości. Coś jak teraz np palenie petów
Większośc z nas nie miała możliwości kupienia sobie nowego, kultowego auta, ale większośc potrafi się powstrzymac od komentarzy w stylu "nie kupię już Jaguara bo ma klamki z mondeo".piotr e38 pisze:(...)więc o co wam kaman, że nie miałem nowych, że za mały portfel i w ogóle za cienki jestem żeby kupić nowe i takie tam, pochwalcie się swoimi zdobyczami z tamtych lat, ilu z was miało nową beczkę prosto z salonu ofoliowaną i pachnącą a nie wypierdzianą przez turasa ulęgałkę z pierwszym milionem km za sobą.![]()
(..).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość