jakie foty, gupi jesteś?gruszkin pisze:foty mi wyślijcie bo się jutro nudził będę
nie chce mi się szukać
sam od siebie coś zrób. przecież nikt nie bedzie se zdjęć robił i ci słał.
no.

Moderator: Pasza
jakie foty, gupi jesteś?gruszkin pisze:foty mi wyślijcie bo się jutro nudził będę
nie chce mi się szukać
zasięg nie jest punktowanyQL pisze:zasięg tego czegoś już obecnie przekracza z ejn tałzen.
kupujemy kupujemy.Stefan pisze:jak nie kupujecie cytryn i ma to być Fiat Racing, to może polecę Ducatem? maxi? :d rdza żre, więc obciach jest?
słusznie.GAZFAN pisze:nie diluję z Tobą.czesław&jarząbek pisze: dzisiaj doblo miało czwartą kolizję...może jednak się nada?
zrobimy deal...start w przemyślu za start doblo
hę, pączuś?
To ma być bez litosny wyścig... pójście na ustępstwa zawsze kończy się wychujką
słusznie.czesław&jarząbek pisze: nie diluję z Tobą.
To ma być bez litosny wyścig... pójście na ustępstwa zawsze kończy się wychujką
Bo Ty myślisz że ja serio taki małointeligientny jestem.czesław&jarząbek pisze:zasięg nie jest punktowanyQL pisze:zasięg tego czegoś już obecnie przekracza z ejn tałzen.
Masz rację.. nie negocjowalne.. jak start z Przemyśla.czesław&jarząbek pisze:punktacja...
ups...lysy76 pisze:Żuk, Nysa, Tarpan...
Trasa jakieś 3000 km...
Limit na wahę 1200...
Za chuja nie wyjdzie w plusie...
namierzyłem papiery jakby co...Student pisze:czesław, foty skody wrzucę w poniedziałek...
nic nam nie udowodniąKuszman pisze:A bo nam potem punkty odejmą jak komuś auto spontanicznie eksploduje.
Nie wydaje mnie sięczesław&jarząbek pisze:jeśli komukolwiek wybuchnie spontanicznie auto to na was zostanie nałożona adekwanta kara punktowa powielona przez ilość członków załogi i ilość dziwnych wybuchów.
także wiecie...w trosce o własne zwycięstwo powinniście pozostałym robić przegląd poranny codziennie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości