yyy...Krees pisze:Czinkłeczento z kratką się łapie?
czekajże...
yyy...
niech no pomyślę...
yyy...
yyy...
nie

Moderator: Pasza
yyy...Krees pisze:Czinkłeczento z kratką się łapie?
zamknięta bo zle warunki pogodowe czy już takie kratery w drodze ze nie da się nawet czolgiem?QL pisze:jeszcze ciągle zamknięta - czynna tylko od strony andrychowa, więc wszyscy turyści na obiadek do hotelu tedy sie poruszaja. bez sensu narazie.swireq pisze:Proponuje jeszcze przełęcz na Kocierz Rychwałdzką (Trasa 781 Andrychów - Łękawica)czesław&jarząbek pisze:będzie
walim
kubalonka
salnopol
coś się jeszcze wymyśli godnego...serpentyny jakieś po drodze...może w czeskich jesennikach
wszytko nocą
taką mam wizję...
generalnie dobry OS się tam kręciło pryszczem. W 2 połowie kwietnia potrafi tam spora ilość śniegu z lodem zalegać na drodze i poboczach. Droga wąska generalnie ciężko się wyminać w lecie w zimie na mijanke tylko było.
czesław&jarząbek pisze:a co to robi?gebels pisze: najwyżej wezme z 5 kartonów łańcucha w spreju
poka foty...
do ciężarowki sie nada?
ale da się przecież jadąc od andrychowa przed robotami skręcić w lewo (nie pamiętam czy na zakazie, czy nie) i zjechać po betonach między domkamiQL pisze: jeszcze ciągle zamknięta - czynna tylko od strony andrychowa, więc wszyscy turyści na obiadek do hotelu tedy sie poruszaja. bez sensu narazie.
no to nadal właśnie tylko tak się da - ale jak ktoś tam chce OS robić z czasówka i nielegalnym powerslidem na winklach .... to się nie uda bez ofiar wśród tubylców.Stefan pisze:ale da się przecież jadąc od andrychowa przed robotami skręcić w lewo (nie pamiętam czy na zakazie, czy nie) i zjechać po betonach między domkamiQL pisze: jeszcze ciągle zamknięta - czynna tylko od strony andrychowa, więc wszyscy turyści na obiadek do hotelu tedy sie poruszaja. bez sensu narazie.![]()
byłem tam we wakacje na motórze i się dało (wsio asfalt) ale to chyba było za zakazem pod wyciągiem...
Jutro dostaniesz namiar na czasówkę, za 30 złgebels pisze:ty paragraf 0.0 zaworek ci dziś wysłałem
czesław&jarząbek pisze:pocztą czy ciężarowką?
bo jak ciężarówką to ci oddam sztukę uszkodzoną na wymianę
wojtek_kom pisze:Jutro dostaniesz namiar na czasówkę, za 30 złgebels pisze:ty paragraf 0.0 zaworek ci dziś wysłałem
czesław&jarząbek pisze:superkurwasuperzajebiściesuper
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości