Zadziwiasz mnie Waćpan ....czesław&jarząbek pisze:auto ma być wyprawówką.
i nie jest to zupełnie zła koncepcja. rokuje dobrze.

Moderator: Pasza
Zadziwiasz mnie Waćpan ....czesław&jarząbek pisze:auto ma być wyprawówką.
i nie jest to zupełnie zła koncepcja. rokuje dobrze.
rzeczywiście - niczego nie widać ...czesław&jarząbek pisze:odcinek sześć...
w którym nie dzieje się nic gdyż albowiem zwiedzamy holandię w poszukiwaniu knajpy.
nieskutecznie.
zacząłem żałować, że odmowiliśmy spożycia obiadu z załogą firmy ciężarówkowej.
jemy migdały.
jezdzimy, chodzimy, robimy zdjęcia.
nuda.
nuda mniej więcej taka jak życie w holandii nudne być musi.
ale przynajmniej jest ładnie.
i nie widać jakiejś specjalnej napinki ani wyścigu szczurów.
faktczesław&jarząbek pisze:aleś sie aktywnił...
jaki z tego wszystkiego wniosek?
ano taki, że:
do holandii jezdzimy z własnym prowiantem.
obawiam się, że w tej mojej maszynie lepiej nie będzie ...Karson pisze:heh.. widzę Cypisek, że się mocno aktywowałeś po naszej rozmowie![]()
róbta tą więźniarkę to się przejadę.. bo w Januszowym za duże ryzyko utraty zębów przez kolana jest
grodzi z tyłu nie masz, będzie dobrzeCyprian pisze: obawiam się, że w tej mojej maszynie lepiej nie będzie ...
taka opcja jest wielce prawdopodobna, nasze eventy mają różne zakończeniaczesław&jarząbek pisze: ..ewentualnie na pace w charakterze zwłok.
Hmm - po prawdzie to mam sporo dodatkowych zmartwień ...Damian pisze:Cypis nie martwią Cię marne warunki przelotowe w iveco? w sensie prędkości i decybeli?
nie porównuj. nawet pozbawione wykładzin disco jest cichsze. raz, że układ napędowy, dwa , że opony.Cyprian pisze: Hałas - cóż moja pierwsza Dyskoteka też nie grzeszyła komfortem w tej materii.
Poza tym - planuję realizację pewnych prac mających na celu poprawę komfortu, także w zakresie izolacji akustycznej i termicznej.
telefona do Pączusia nie masz?Laska pisze:fiflak to się w ogóle tajniaczy...wpada na impreze i nawet go nie szłychać...o widzeniu nie wspomnę![]()
Zestaw audio najwyraźniej zbyt niskiej klasy, skoro nie słychać go podczas jazdy owym wehikułemczesław&jarząbek pisze:(...)nadal nie przypuszczam by dało się radia słuchać...
największa zmiana to byłby opony i sprzęgiełka.(...)
a nie masz...jeszcze by nie nagabywał non stop o te zgiłe jajkaKarson pisze:telefona do Pączusia nie masz?Laska pisze:fiflak to się w ogóle tajniaczy...wpada na impreze i nawet go nie szłychać...o widzeniu nie wspomnę![]()
a zdjęcie Ci podeślę jak się stęskniłaś za jego widokiem
eee... pewnie miałby inne krągłości na myśli..Laska pisze: a nie masz...jeszcze by nie nagabywał non stop o te zgiłe jajka![]()
tym bardziej wolałabym nie wiedziećKarson pisze:eee... pewnie miałby inne krągłości na myśli..Laska pisze: a nie masz...jeszcze by nie nagabywał non stop o te zgiłe jajka![]()
Czesiu, forum pomyliłeśczesław&jarząbek pisze:won mi z tematu nudziarze.
tu się o motoryzacji dyskutuje.
no.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości