No to chwalić się kto co ma Koledzy
Moderator: Pasza
-
-
No Tatry są O.K zanabende se taką kiedyś do trialusyll pisze:a ja w domku mam dwie Tatry 6x6 i mercedesika 1622 4x4 do tego ładowarke czy fadrome jak kto woli na 60' kołach oczywiście 4x4 i koparke niestety nie na gąsiennicach tylko na kolach ale też 4x4
a reszta to plaskacze lub duże plaskacze
ale i tak Tatra najlepsiejsza w terenie![]()
![]()

-
-
-
-
-
-
GazFan napisał
Czy 4000-6000 PLN za nowiutkiego (zn-prawdziwa igielka) ZIL-a trzyosiowego to duzo czy malo? Wszysko nowiutkie, przebieg 217km, blacha ideal, rama cudo, elektryka pelna, nowe oponki,nawet system samopompowania kol, webasto, zarejestrowany, w pelni sprawna noweczka, odpala na pierwszy raz:))). Chca za niego okolo 4000PLN-ow a moga dorzucic wyciagarke, pake z oponcza itp. Warto?

-
-
No godej jak sie skonczyłoBig-Unimog pisze:GazFan napisałCzy 4000-6000 PLN za nowiutkiego (zn-prawdziwa igielka) ZIL-a trzyosiowego to duzo czy malo? Wszysko nowiutkie, przebieg 217km, blacha ideal, rama cudo, elektryka pelna, nowe oponki,nawet system samopompowania kol, webasto, zarejestrowany, w pelni sprawna noweczka, odpala na pierwszy raz:))). Chca za niego okolo 4000PLN-ow a moga dorzucic wyciagarke, pake z oponcza itp. Warto?

Jak bym nie miał już gaziora66, to za 4000zl z pocałowaniem w ręke i pokłonami do ziemi bym brał. Zwłaszcz, że zarejestrowany - na kosztach transportu można kuuuupe kasy zaoszczędzic.Big-Unimog pisze:GazFan napisałCzy 4000-6000 PLN za nowiutkiego (zn-prawdziwa igielka) ZIL-a trzyosiowego to duzo czy malo? Wszysko nowiutkie, przebieg 217km, blacha ideal, rama cudo, elektryka pelna, nowe oponki,nawet system samopompowania kol, webasto, zarejestrowany, w pelni sprawna noweczka, odpala na pierwszy raz:))). Chca za niego okolo 4000PLN-ow a moga dorzucic wyciagarke, pake z oponcza itp. Warto?
Tyle, że zdaje sie ten tekst Gazfana, to dawno temu padł. Jak będe miał kiedys wiecej kasy i cos takiego sie trafi to ził 131 to będzie mój kolejny samochód...
Zaraz, zaraz, a może gazfanowi chodzi o ziła 157? Wtedy to to nie jest jak dla mnie już taka okazja... Miałem szanse za 2000 wyciągnąc, ze złomu niedaleko, tylko, że z pękniętym blokiem - ale ten złomiasty silnik i tak wymienic trzeba.
Rosyjska myśl techniczna rules!
Dzwoniłem przed nowym rokiem. Za ziła chciał już od 5000-7000, ale akurtat nie miał. Kazał zadzwonic, po nowym roku, ale już sobie gaza66 upatrzyłem. Pozatym mówił, że te samochody nie są zarejestrowane... Może coś ciekawego miec teraz...GAZFAN pisze:Żem nie kupił. ale namiar mam a gosc ciagle cos ciekawego nowego na placu ma.
Tak, pozatym, raz jeszcze dzięki Gazfan za namiary!
-
-
- Kontaktowanie:
Namiar zawsze moze sie przydac. chocby po czesci.
aten tekst rzeczywscie dosc stary. niemniej wtedy taka okazja byla. i by zarejestrowany bo gosc nim z jednostki na kolach do siebie dojechal. tak ze 150 km bo mial z 60 przebiegu w wojsku.a stan byl IGŁĄ!
Widac wyczul pieniadz i cene podniosl.
aten tekst rzeczywscie dosc stary. niemniej wtedy taka okazja byla. i by zarejestrowany bo gosc nim z jednostki na kolach do siebie dojechal. tak ze 150 km bo mial z 60 przebiegu w wojsku.a stan byl IGŁĄ!
Widac wyczul pieniadz i cene podniosl.
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

Troche, późno, ale musiałem zrobić strone, znaleźć serwer darmowy i nauczyć sie strone ładować - jak już sie wykuma, to w sumie prosta sprawa...
http://gaz66.za.pl
http://gaz66.za.pl
-
-
-
-
-
-
-
-
Tomb -
fajny. zapodaj jakies foty z akcji.
zycze Ci jeszcze pakietu kontrolnego w Orlenie
tego gieza co ja namierzylem bylem dzis odwiedzic..stoi jak stal, silnika niet, sniegu na nim ze 30 cm. moze bede mial namiar na szefa i pogadam z gosciem. Odkrylem tam jeszcze uaza 80r, plandeka lpg. osly nie jezdzily autem od 2 lat. Blacha ok ale snieg zarwal plandeke (podobno w zeszlym roku) i jeszcze wywrotke ZILa - takiego starego. Ogolnie to nic na sprzedaz ale...

zycze Ci jeszcze pakietu kontrolnego w Orlenie

tego gieza co ja namierzylem bylem dzis odwiedzic..stoi jak stal, silnika niet, sniegu na nim ze 30 cm. moze bede mial namiar na szefa i pogadam z gosciem. Odkrylem tam jeszcze uaza 80r, plandeka lpg. osly nie jezdzily autem od 2 lat. Blacha ok ale snieg zarwal plandeke (podobno w zeszlym roku) i jeszcze wywrotke ZILa - takiego starego. Ogolnie to nic na sprzedaz ale...
no limits,no rules,no roads
4runner 1st gen. '88
4runner 1st gen. '88
Zdjęcia z akcji... Pojeździłem nim koło domu. Mam troche piasków - duże dziury i dośc wysoki nasyp. Piasek zmarzięty więc wogóle sie nie kopał. Szedł jak burza, ale nie miałem wtedy aparatu, żeby to uwiecznić.
Na drugi dzień brat wsiadł za kierownice. Nie mógł go odpalić, a jak już zaczął chodzić, to zaraz gaśnie. Można go podtrzymać dłużej na ssaniu, albo co chwile przygazować, ale na jałowym gaśnie... Tak, że na razie nie jeżdże, tylko odkręcam co popadnie. Okazało się że w moim wydziale komunikacji, bez kłopotu zmniejdzają DMC poniżej 3,5 tony, więc próbuje zadziałać...
A paliwa ciągnie jak smok... jak bym chciał pojeździć to wkrótce kasa odłożona na wciągare i opony zostanie wessana do garów i spalona...
Na drugi dzień brat wsiadł za kierownice. Nie mógł go odpalić, a jak już zaczął chodzić, to zaraz gaśnie. Można go podtrzymać dłużej na ssaniu, albo co chwile przygazować, ale na jałowym gaśnie... Tak, że na razie nie jeżdże, tylko odkręcam co popadnie. Okazało się że w moim wydziale komunikacji, bez kłopotu zmniejdzają DMC poniżej 3,5 tony, więc próbuje zadziałać...
A paliwa ciągnie jak smok... jak bym chciał pojeździć to wkrótce kasa odłożona na wciągare i opony zostanie wessana do garów i spalona...
... chyba z faktu, że lekko sie jakoś teraz chodzi... bo portfel pustyDragunov pisze:..ale za to satysfakcja gwarantowanaTomb pisze:... A paliwa ciągnie jak smok... jak bym chciał pojeździć to wkrótce kasa odłożona na wciągare i opony zostanie wessana do garów i spalona...

Rozglądam sie teraz za jakimś dieslem. Kasy póki co nie mam wystarczająco, ale jak coś sie trafi to spróbuje skołować... Najlepiej jakby norme euro2 spełniał, ale takich chyba jest niewiele.