Duże koła...

ciężarówki 4x4 i więcej..

Moderator: Pasza

Awatar użytkownika
Tomb
Kontaktowanie:

Post autor: Tomb » pn lut 21, 2005 4:37 pm

Big-Unimog pisze:
JaFuzz pisze:
Tomb pisze: Suzkałem, ale ich chyba już nie ma... natomiast jak na złomie byłem ostatnio, mnustwo samochodzików stało z oponkami jak ze sklepu, ani śladu sparciałej gumy, wystające z bieznika "cycki". Pewno tam coś wybiore, bo odrazu z felami wezme.
Jeżus Tomb... :o gdzie ty masz taki złomiec w okolicy 3 miasta ?? na te co ja śmigam to same szajsy.... i tylko plaskacze... nie udało mi się jeszcze zlokalizować złomu coby większe zabawki stały ... :)16 podziel się info :)21
Tomb !! Nie godej bo wyczyszcza tobie ta oponki i do swojch zmot po zakładają :D :wink:
Podałem na priva, żeby nie było że sie infem nie dziele... pozatym jak wielkie wkońcu może być zapotrzebownie na takie koła, a było ich bardzo dużo...
Rosyjska myśl techniczna rules!

Awatar użytkownika
Tomb
Kontaktowanie:

Post autor: Tomb » pn lut 21, 2005 4:40 pm

No tak... oferta niby korzystna, ale za połowe ceny na złomie można wyciągnąć razem z felgą i dentką - w stanie identycznym jak na zdjęciu tyle, że bez gwarancji :wink:.

Big-Unimog

Post autor: Big-Unimog » pn lut 21, 2005 5:42 pm

Tomb pisze:
No tak... oferta niby korzystna, ale za połowe ceny na złomie można wyciągnąć razem z felgą i dentką - w stanie identycznym jak na zdjęciu tyle, że bez gwarancji :wink:.
Brać kolgo brać :D
Czesław ! ty wiesz ze jestes O.K

Awatar użytkownika
Tomb
Kontaktowanie:

Post autor: Tomb » pn lut 21, 2005 8:46 pm

Big-Unimog pisze:
Tomb pisze:
Brać kolgo brać :D
Na razie zbieram na silniczek... kółka na sam koniec sobie zostawie... bo na moich jeszcze da sie pojeźdźić - pozatym jeszcze nie wiem, czy kombinowac z tym nawiercaniem i ET, żeby 20" założyć, czy zostać przy osiemnascie cali. Znajomy mówił, że są jakieś balony do przyczep na 18". Bede zaraz w necie szukał.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Samochody ciężarowe”