ciężarówki 4x4 i więcej..
Moderator: Pasza
-
CLIMBER
-

autor: CLIMBER » pt kwie 08, 2005 12:54 am
wupasek pisze:CLIMBER pisze:[..]a krazem sie tak nie podniecaj bo pierwsza lepsza suzuka cie objedzie i nawet nie bedziesz wiedział jak gdzie i kiedy

zajebiste porownanie ... niedlugo zaczniecie porownywac rower gorski z wodnym chyba

Takie samo bezsensowne porównanie jak gaza 63 do kraza, i uzyłem go jak najbardziej umyślnie, poza tym jak juz napisałem nie podoba mi sie jezeli ktos na samochód w który druga osoba włozyła kupe pracy i serca i czerpie z tego satysfakcje mówi klamot albo złom i bynajmniej nie mówi tego w sposób zartobliwy. Chyba nikomu nie byłoby by miło słyszec takie rzeczy tym bardziej ze widziałem to auto na zywo i naprawde zostało w nie włozone mnóstwo pracy. To forum nie słuzy chyba do tego zeby sobie dopierdalać ale zeby sobie pomagac......chyba ze jestem w błędzie. A ty wupasku sie czepiaj do porównania tylko postaraj sie ze zrozumieniem przeczytac mojego posta to wywnioskujesz o co w nim chodzi
-
WARMIŃSKO-MAZURSKA GRUPA OFF ROAD
-
tundra
-

autor: tundra » pt kwie 08, 2005 10:25 am
CLIMBER pisze:wupasek pisze:CLIMBER pisze:[..]a krazem sie tak nie podniecaj bo pierwsza lepsza suzuka cie objedzie i nawet nie bedziesz wiedział jak gdzie i kiedy

zajebiste porownanie ... niedlugo zaczniecie porownywac rower gorski z wodnym chyba

Takie samo bezsensowne porównanie jak gaza 63 do kraza, i uzyłem go jak najbardziej umyślnie, poza tym jak juz napisałem nie podoba mi sie jezeli ktos na samochód w który druga osoba włozyła kupe pracy i serca i czerpie z tego satysfakcje mówi klamot albo złom i bynajmniej nie mówi tego w sposób zartobliwy. Chyba nikomu nie byłoby by miło słyszec takie rzeczy tym bardziej ze widziałem to auto na zywo i naprawde zostało w nie włozone mnóstwo pracy. To forum nie słuzy chyba do tego zeby sobie dopierdalać ale zeby sobie pomagac......chyba ze jestem w błędzie. A ty wupasku sie czepiaj do porównania tylko postaraj sie ze zrozumieniem przeczytac mojego posta to wywnioskujesz o co w nim chodzi
-

no tu to bym doprecyzował bo np. Kraz" Trzech króli" z Krakowskich Żubrów jest super i mimo różnicy a tonach kilka razy mnie objechał we wrocku
tak że akurat gaza do kraza można by było porównywać
wszysto zależy tylko od stopnia modyfikacji tych aut

-
CLIMBER
-

autor: CLIMBER » pt kwie 08, 2005 10:28 am
dobra niech wam będzie porównanie gaza 63 do kraza jest ok
a samurajki do kraza nie jest ok, przyjmijmy ze porównania nie było, bo jak juz wyzej
2 razy napisałem nie chodziło mi o porównanie

WARMIŃSKO-MAZURSKA GRUPA OFF ROAD
-
tundra
-

autor: tundra » pt kwie 08, 2005 11:51 am
CLIMBER pisze:dobra niech wam będzie porównanie gaza 63 do kraza jest ok
a samurajki do kraza nie jest ok, przyjmijmy ze porównania nie było, bo jak juz wyzej
2 razy napisałem nie chodziło mi o porównanie

NO I MOC NOCNYCH KASZTANIARZY BĘDZIE Z TOBĄ