instrukcja cieżarowa...
Moderator: Pasza
instrukcja cieżarowa...
Ktoś ma może instrukcje do gaz66 po Polsku? Chętnie porzycze/zakupie/skseruje.
Przy okazji może ktoś wie do czego jest niewielki plastikowy zbiornik wiszący pomiędzy metalową skrzynką na narzędzia a kołem zapasowym?
Przewód z tego zbiorniczka zdaje sie leci do webasto, gdzie na wejsciu ma jakis czujnik nawet.
Pozdrawiam
Przy okazji może ktoś wie do czego jest niewielki plastikowy zbiornik wiszący pomiędzy metalową skrzynką na narzędzia a kołem zapasowym?
Przewód z tego zbiorniczka zdaje sie leci do webasto, gdzie na wejsciu ma jakis czujnik nawet.
Pozdrawiam
Rosyjska myśl techniczna rules!
-
-
Re: instrukcja cieżarowa...
Jak mały to na denaturat do powietrza na zimeTomb pisze:Ktoś ma może instrukcje do gaz66 po Polsku? Chętnie porzycze/zakupie/skseruje.
Pozdrawiam
A poco tobie instrukcja

Dasz buta to nawet same blokady sie włączą i wpieriot

Może ten gaz66 i jest prosty, ale jak narazie dla mnie nie. Nie wiem czy wszystkie wersje tak miały
, ale mam system pompowania kół, oddzielene wspomaganie hamólców dla każdej osi, webasto itd.
I ciężko sie w tym wszystkim połapać - dlatego prosze o instrukcje
.
Tak naprawde, to pali mi sie radosna czerwona żarówa z kułkiem z wykrzyknikiem - i chciałbym sprawdzic dla czego.
Sprawdziłem - ręczny, płyn hamulcowy i płyn w chłodnicy. Co tam moze dawac jeszcze takie objawy poza awarią samej lampki? Czujnik ręcznego odłączałem i uziemiałem - i nic.

I ciężko sie w tym wszystkim połapać - dlatego prosze o instrukcje

Tak naprawde, to pali mi sie radosna czerwona żarówa z kułkiem z wykrzyknikiem - i chciałbym sprawdzic dla czego.
Sprawdziłem - ręczny, płyn hamulcowy i płyn w chłodnicy. Co tam moze dawac jeszcze takie objawy poza awarią samej lampki? Czujnik ręcznego odłączałem i uziemiałem - i nic.
Rosyjska myśl techniczna rules!
-
-
Zajrzyj tu:
http://www.samter.poznet.pl/4x4/literatura.html
Gościu trochę tego ma, ale nie jest najtańszy
http://www.samter.poznet.pl/4x4/literatura.html
Gościu trochę tego ma, ale nie jest najtańszy

-
-
Jest taki p. Sebastian.S na forum zapytaj moze maTomb pisze:Dzieki.
A co to jest "album tablic poglądowych"? - jedyna pozycja po Polsku.
"varinats in details" mogło by być, ale ma 60 stron w porónaniu z 200 stronnicową instrukcją po rosyjsku. Na pewno musiała być instrukcja po polsku! Przynajmniej ja w to wierzę.

-
-
Re: instrukcja cieżarowa...
Zerknij tu:Tomb pisze:Ktoś ma może instrukcje do gaz66 po Polsku? Chętnie porzycze/zakupie/skseruje.
Pozdrawiam
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48118898