XX RUNDA WROCŁAW

ciężarówki 4x4 i więcej..

Moderator: Pasza

Awatar użytkownika
Robur zmota

XX RUNDA WROCŁAW

Post autor: Robur zmota » ndz paź 16, 2005 2:39 am

Totalna klapa P.Z.Motu Breslau.
nawalili sędziowie :evil: na całej lini
Rozdanie nagród dodatkowych w wykonaniu pani redaktor Naczelnej POLSKIEGO TRAKERA było ŻENADĄ ,poczynając od specjalnej nagrody za DEBIUT W CIĘŻARÓWKACH którą przyznała "Staremu Wyjadaczowi " OFF-ROADU tylko za to że przesiadł się na SCANIE ,a nie zapoznała się z prawdziwym debiutantem POJAZDÓW CIĘŻAROWYCH ,który trzy tygodnie temu zdał egzamin na prawojazdy ,dwa tygodnie temu zakupil UNIMOGA ,przygotował do rajdu Osobiście ,wkładając w to wiele serca i godzin pracy i CO moim skromnym zdaniem Najistotniejsze ,zrobil dużo lepszy czas od nagrodzonego "debiutanta" :)11 :)21
"NAJWALWCZNIEJSZY" w czym ?? :o :)21 :)9 ,nawet ufoludki się dziwią
proszę o komentarz w czym nagrodzony "najwaleczniejszy" :)3 ?? był taki waleczny .Nie widziałem żeby z kimś lub czymś walczył ?? ?? ?? ( chyba że chodzi o Jego wlasną kierownicę :lol: !! )
NIE STARTUJĄCY obserwator
PATROL4.2
TOTALNY ANTYKLERYKAŁ
ZMOTA KATOWICE

Awatar użytkownika
Biga

Post autor: Biga » ndz paź 16, 2005 10:28 am

Problemy ogranizacyjne i "kompetencje" sedziow odbily sie na wszystkich klasach. Nie chce mi sie o tym pisac bo lista byla by za dluga, ale co do debiutu to masz 100% racji. Bob Budowniczy tak sie staral, ze az go onanizatorzy nie zdolali zauwazyc :)3 ale on wie, ze my wiemy.

Startujacy pilot Unimoga
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?

Awatar użytkownika
czesław&jarząbek

Kontaktowanie:

Post autor: czesław&jarząbek » ndz paź 16, 2005 10:34 am

w kwestii formalnej...
nie XX runda tylko XX jubileuszowy rajd...
nie pzm wrocław tylko jakiś tam klub sparta i dealer mercedesa wróbel

a tak poza tym to na tym rajdzie zawsze był mega burdel, pomiary czasu skopane a wyniki w klasie ciężarowej manipulowane tak żeby było poręczniej dla sponsorów i organizatorów
w innych klasach też różnie bywało

a młody faktycznie dał rade, z tego co piorun mówił to ma potencjał
#noichuj

Awatar użytkownika
Biga

Post autor: Biga » ndz paź 16, 2005 10:48 am

No to ja jeszcze tylko dodam, ze nie dosc ze jechal pierwszy raz (wszystko bylo dla niego nowe, od transportu sprzetu, przez procedure, na samej walce konczac) to jeszcze sam sprzeta nocami przygotowywal !! Wielka szkoda, ze beton organizacyjny ma takie klapki.

Mlody, az sie krygowal zeby cos do kamery powiedziec, ale musze podziekowac reporterowi "Wagi ciezkiej" z TVN, ktory go zauwazyl. :)2

Troche mi wstyd, ze to wlasnie we Wroclawiu dzieja sie takie nie fajne rzeczy, ale to nie ja organizowalem na cale szczescie.
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?

Awatar użytkownika
Robur zmota

Post autor: Robur zmota » ndz paź 16, 2005 5:15 pm

czesław&jarząbek pisze:w kwestii formalnej...

a tak poza tym to na tym rajdzie zawsze był mega burdel, pomiary czasu skopane a wyniki w klasie ciężarowej manipulowane tak żeby było poręczniej dla sponsorów i organizatorów

Słyszałem że pod patronatem pzm i że sędziowie byli właśnie z tamtąd, za co sponsor główny P. Wrobel wieczorem przed rozdaniem pucharów wszystkich przeprosił a sam był bardzo obużony takim obrotem sprawy
PATROL4.2
TOTALNY ANTYKLERYKAŁ
ZMOTA KATOWICE

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » ndz paź 16, 2005 5:55 pm

No i komentator też niezły :)3 "Chłopcy biegną i wyciągają liny.... Niezawodne Aro legenda ofrołdu każdy kiedyś od niego zaczynał ." ale były lepsze .Najlepiej to Szary skomentował
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Awatar użytkownika
Nicoxxx

Kontaktowanie:

Post autor: Nicoxxx » ndz paź 16, 2005 6:24 pm

Biga pisze:Problemy ogranizacyjne i "kompetencje" sedziow odbily sie na wszystkich klasach. Nie chce mi sie o tym pisac bo lista byla by za dluga, ale co do debiutu to masz 100% racji. Bob Budowniczy tak sie staral, ze az go onanizatorzy nie zdolali zauwazyc :)3 ale on wie, ze my wiemy.

Startujacy pilot Unimoga
Dokładnie tak jak mówisz Siania troszkę stała na trasie z powodu awarii brawa da nich ze dojechali ale Bob Budowniczy spisał się świetnie nawet miał okazje wyprzedzić mistrza Polski RMPST w klasie C i jeździł równo i własnym tempem Zapraszam na ralazje foto i wideo WWW.Hardtrucks.lap.pl
Obserwator
Zapraszam do odwiedzania http://WWW.Hardtrucks.pl Poświęconej ciężarówkom terenowym

Awatar użytkownika
PIORUN

Kontaktowanie:

Post autor: PIORUN » ndz paź 16, 2005 6:34 pm

jako pilot unimoga powiem tak

Bob potrafi prowadzić to ustrojstwo, słuchał sie i robił wszystko jak nalezy, po pierwszym oesie w piatek postawiliśmy jasno sprawe on prowadzi ja mowie gdzie i jak, i tak było :lol:

nikt nie mowił ze w sporcie wygrywa najlepszy :cry:

dziś rozmawiałem z Bobem i powiedziałęm ze świtnie sie spisał ipowinien byc z siebie dumny zrobiliśmy kawał dobrej roboty, a po pierwszym oesie mieliśmy piaty czas nastepny pojechaliśy 30 sek lepiej i trzecim 30 sek gorzej od pierwszej bo trasa miała juz koleiny i wyjeby na piaskowni a unimog juz sie kopał i tracił tam predkość.

Brawa dla młodego :lol: :lol: :lol:
RAYO OFFROAD CENTRUM

Awatar użytkownika
Biga

Post autor: Biga » ndz paź 16, 2005 6:37 pm

Nicoxxx pisze:... nawet miał okazje wyprzedzić mistrza Polski RMPST w klasie C ...
Nie no co Ty! Mistrz Polski (wpis na wynikach rajdu n.u.) dostal puchar za 2 miejsce !!

Awatar użytkownika
PIORUN

Kontaktowanie:

Post autor: PIORUN » ndz paź 16, 2005 6:51 pm

szkoda słow

mysmy jechali swoim tempem nikogo nie goniliśmy zjezdzliśy z drogi 3 razy ostaszewskiemy a raz przy tym ustepowaniu byśmy nieźle wycedzili bo po boku była niezła dziura i wpadliśy w nia z impetem a potem nas wybiło tak ze całe auto poleciało do góry na nastepną i tak ze dwa razy :wink: tam mlody był w szoku i to takim fest.
RAYO OFFROAD CENTRUM

Awatar użytkownika
Biga

Post autor: Biga » ndz paź 16, 2005 7:05 pm

Walczyliscie fair jak przystalo na normalnych ludzi. I tak trzymac. Szkoda mi tylko Boba, ze onanizatorzy go olali z nagroda za debiut.

Mi jest troche wstyd ze sie takie kaczany pojawily we Wroclawiu mimo, ze to nie ja organizowalem. Chyba wystarczylo poprosic Wroclaw 4x4 o pomoc i pewnie obstawilibyscie trase na tip top z wlasnym transportem, lacznoscia i podstawowym zabezpieczeniem medycznym na kazdym obstawionym punkcie. O wykozystaniu blotnych przeszkod ktore organizator ominal juz nie wspominam.

Awatar użytkownika
PIORUN

Kontaktowanie:

Post autor: PIORUN » ndz paź 16, 2005 7:10 pm

Tak wystarczyło poprosić WROCŁAW 4X4 o pomoc a nie robić to z jakimś klubem sparta :lol:

poczekaj jeszcze troche to sami zrobimy taką tylko lepsza impreze :lol: a Mirosłąw sam przyjdzie z prośbą o pomoc
RAYO OFFROAD CENTRUM

Awatar użytkownika
czesław&jarząbek

Kontaktowanie:

Post autor: czesław&jarząbek » ndz paź 16, 2005 8:35 pm

Robur zmota pisze:
czesław&jarząbek pisze:w kwestii formalnej...

Słyszałem że pod patronatem pzm i że sędziowie byli właśnie z tamtąd, za co sponsor główny P. Wrobel wieczorem przed rozdaniem pucharów wszystkich przeprosił a sam był bardzo obużony takim obrotem sprawy
patronat pzm musiy być tak jak i sędziowie licencjonowani.
sędziów wzięli z ak dolnośląskiego
pzm tylko monitoruje przebieg rundy, za organizację odpowiada sparta i wróbel
#noichuj

Awatar użytkownika
PIORUN

Kontaktowanie:

Post autor: PIORUN » ndz paź 16, 2005 9:52 pm

wróbel dał pewnie kase i na tym sie skończyła jego rola bo przeciez pojecia niema o organizacji
RAYO OFFROAD CENTRUM

Awatar użytkownika
czesław&jarząbek

Kontaktowanie:

Post autor: czesław&jarząbek » ndz paź 16, 2005 9:55 pm

tak czy siak...
rund nie robi pzm tylko automobilkluby lokalne
sędziowie muszą być licencjonowani i najczęściej w związku z tym są z rajdów płaskich albo motokrosu
bywa tak, ze ludzie organizujacy runde nie mają pojęcia o jezdzie w terenie i nie mają dostępu do auta terenowego żeby trase ustawić...co potem widać
#noichuj

Awatar użytkownika
Biga

Post autor: Biga » ndz paź 16, 2005 10:09 pm

No to fakt. Pierwszy pomiar trasy miala Agatka zrobic moja Suza ale po 100m okazalo sie ze nie da sie z nia jechac, bo jedzie :)21

Awatar użytkownika
PIORUN

Kontaktowanie:

Post autor: PIORUN » ndz paź 16, 2005 10:27 pm

noi daltego potem takie cyrki wychodzą
RAYO OFFROAD CENTRUM

Awatar użytkownika
Biga

Post autor: Biga » ndz paź 16, 2005 10:29 pm

Pretensje prosze do Agatki :)21 ja bylem wtedy za ganica :)21

Awatar użytkownika
PIORUN

Kontaktowanie:

Post autor: PIORUN » ndz paź 16, 2005 10:49 pm

Biga pisze:Pretensje prosze do Agatki :)21 ja bylem wtedy za ganica :)21
bo to nie agatce sie daje fure tylko dzwoni i mówi ze jest tak a nie inaczej i juz panioł
RAYO OFFROAD CENTRUM

Awatar użytkownika
dziewczyna 2

Post autor: dziewczyna 2 » pn paź 17, 2005 5:38 pm

PIORUN pisze:
bo to nie agatce sie daje fure tylko dzwoni i mówi ze jest tak a nie inaczej i juz panioł
jezeli uważasz że zrobił byś to lepiej to się mylisz, bo problem nie leżał po stronie kierowcy...
z resztą nawet mi się nie chce komentować tego żenującego wydażenia..

Awatar użytkownika
Biga

Post autor: Biga » wt paź 18, 2005 12:00 am

dziewczyna 2 pisze:
PIORUN pisze:
jezeli uważasz że zrobił byś to lepiej to się mylisz, bo problem nie leżał po stronie kierowcy...
Ales mu powiedziala :)21

Gdzie problem lezy wszyscy normalni wiedza, a reszte mamy ...

... czyli lubimy wszystkich :)21

Awatar użytkownika
PIORUN

Kontaktowanie:

Post autor: PIORUN » wt paź 18, 2005 12:52 am

dziewczyna 2 pisze:
PIORUN pisze:
słońce daj spokój nawet nie próbowałem powiedzieć ze zrobił bym to lepiej :lol: buziaki :lol: dopiero wróciłem na chate :lol:
RAYO OFFROAD CENTRUM

szary
a ja nie chce mieć gwiazdek

Post autor: szary » wt paź 18, 2005 9:24 am

taa :roll:
8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl

Awatar użytkownika
Misiek Bielsko

Kontaktowanie:

Post autor: Misiek Bielsko » wt paź 18, 2005 12:22 pm

co taa? :roll: