fajny pomysl
Moderator: Pasza
-
-
-
-
- Nicoxxx
-
- Kontaktowanie:
Na stronie producenta jest filmik jak to robi a fajnie robi
Zapraszam do odwiedzania http://WWW.Hardtrucks.pl Poświęconej ciężarówkom terenowym
tez mi las przyszedl do glowy, z tym ze kubikow bywa >40 (panie wiecej nie wezme bo druty pozrywam
)). Ale to ma jedna podstawowa wade - po drodze nie bardzo. Co do demontazu to sadzac po fotkach nie jest to proste, bo tam jest cala nowa konstrukcja wozka.
Mnie sie marzy raczej dwukolka z napedzanymi osiami, wtedy nawet 6x4 wjechalby wszedzie. Kiedys byl w Polsce prototyp Stara 266 w wersji ciagnik siodlowy+ naczepa na 2 osiach z pojedynczymi kolami jak Star i hydrostatycznym napedem. Zestaw byl nie do zatrzymania nawet z ladunkiem, niestety zbyt drogie i skomplikowane na seryjna produkcje, poza tym rozprzeganie zestawu problematyczne.

Mnie sie marzy raczej dwukolka z napedzanymi osiami, wtedy nawet 6x4 wjechalby wszedzie. Kiedys byl w Polsce prototyp Stara 266 w wersji ciagnik siodlowy+ naczepa na 2 osiach z pojedynczymi kolami jak Star i hydrostatycznym napedem. Zestaw byl nie do zatrzymania nawet z ladunkiem, niestety zbyt drogie i skomplikowane na seryjna produkcje, poza tym rozprzeganie zestawu problematyczne.
SJ 413 '87 mota sie co nieco 

- dziczek
-
vetrieska pisze:tez mi las przyszedl do glowy, z tym ze kubikow bywa >40 (panie wiecej nie wezme bo druty pozrywam)).

>40 to na szosę.... nie widziałem wozu tartaczki z 40 kubikami brnącego przez błota... Z resztą na szosie też nie. Max kwit wypisywałem na 38m3.

Pajero Classic
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100
VW BUS ('72)-odpoczywa
ZRX 1100