Ale mi sie podoba jest taki drugi w polsce ?

Taki jak ten tylko brak mu plandeki na pace

dalsze info na priv

Moderator: Pasza
ale ja gadałem i auto jest na sprzedaz gość ma mało wspolnego z off roadem miltariami i klimatami z tym zwiaznymi .KAMILLO pisze:Mysle że stoi na złomie ale nie jest przeznaczony na żyletki... tak samo jak w moim przypadku ktos by mógl sbie pomysleć że GSP, Ził,GAZ itp są do pocięcia na złom ale tak wcale nie jest i nigdy nie będzie.
No kolejny nowy człowiek zmojej okolicyvetrieska pisze:wiem gdzie stoi, goscia znam calkiem dobrze. Auto faktycznie na sprzedaz, stoi pod chmurka juz rok ponad tak wiec nie pocieli bo nie chcieli. Ale moga z czasem, na razie niszczeje. Moglby sie znalezc jakis pasjonat ktory by go wzial bo faktycznie w kraju jedyny albo jeden z niewielu. To ciekawy samochod, nie ma mostow tylko jedna wielka skrzynie biegow i waly biegnace wzdluz pojazdu przy kolach. Nie ma gruchy, przeswit rowne 30 cm pod calym samochodem i niezalezny zawias. A cena mysle na wage czyli jakies 7-8 tys. max. A dodam tylko ze razem z nim przywiezli dwa 660 podpontonowe w podwojnymi wciagarkami, wciagarki sprzedane, stary pociete a w dobrym stanie byly.
Ale skad wzial dafa nie chcial powiedziec, ja mysle ze ten samochod byl kupiony zeby co nieco skopiowac kiedy konstruowano 66 i jego kolejne wersje (bo ya 328 to lata 50te) i jakims cudem w garazu dotrwal do dzis.
To faktycznie ciekawe rozwiazanie... Ale ten przeswit to nie szczegolnie imponujacy.vetrieska pisze:To ciekawy samochod, nie ma mostow tylko jedna wielka skrzynie biegow i waly biegnace wzdluz pojazdu przy kolach. Nie ma gruchy, przeswit rowne 30 cm pod calym samochodem i niezalezny zawias.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości