Felgi z Robura 4x4
Moderator: Pasza
Felgi z Robura 4x4
Nie wiecie gdzie mozna cos takiego dostac ?
Z góry dziekuje za wszelkie info
Z góry dziekuje za wszelkie info
Świszcząca Suka Stage I
Projekt zakończony , jeszcze tylko kilka poprawek

Moge sobie podjechac - nie problem dla mnie - ale jakbys podal numer telefonu do goscia lub jakie kolwiek namiary (mozebyc na priv co by topica nam nie wycieli) co by nie jechac na próżno tam.klucz13 pisze:Na Bielanach Wrocławskich jest sklep z nowym szmelcem do robura a nie daleko koleś co rozbiera i hienuje roburem ale to masz kawałek drogi
@anatol jak sie okaze ze sa tam felgi to moge podskoczyc i przy okazji wziasc dla Ciebie - odbierzesz sobie juz ode mnie , masz napewno blizej

Świszcząca Suka Stage I

Do sklepu jutro poszukam ale do hieny to nie mamZun pisze:Moge sobie podjechac - nie problem dla mnie - ale jakbys podal numer telefonu do goscia lub jakie kolwiek namiary (mozebyc na priv co by topica nam nie wycieli) co by nie jechac na próżno tam.klucz13 pisze:Na Bielanach Wrocławskich jest sklep z nowym szmelcem do robura a nie daleko koleś co rozbiera i hienuje roburem ale to masz kawałek drogi
@anatol jak sie okaze ze sa tam felgi to moge podskoczyc i przy okazji wziasc dla Ciebie - odbierzesz sobie juz ode mnie , masz napewno blizej
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii