Star 266
Moderator: Pasza
- cichy_SIII_109_SW
-
Star 266
Coś dla fanatyków:
http://www.allegro.pl/item264527662_star_266.html
http://www.allegro.pl/item264527662_star_266.html
Seria III'75 109 SW - samodzielny zestaw do majsterkowania 
"Stado Baranów"

"Stado Baranów"
- chiquito83
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
Jest osoba, która to wykonała w jednym egzemplarzu, włożyła w tę pracę mnóstwo czasu, zaangażowania i trochę pieniędzy. Swój wysiłek osoba ta wyceniła tak a nie inaczej. G.wno mnie i każdemu do tego, a teksty, że ktoś upadł na ryj itp. myślę, że służą tylko nabijaniu postów a nie mają na celu obrażanie kogoś. Sprzedaje to ktoś od dłuższego czasu bo model nie znalazł jeszcze nabywcy, który jest w stanie za niego tyle zapłacić. Jak znajdzie się kupiec to zadowolone będą obie strony transakcji i ch.j nam do tego na co kto wydaje swoje zarobione pieniądze.
Charlie... SZACUN dla Ciebiecharlie70 pisze:Jest osoba, która to wykonała w jednym egzemplarzu, włożyła w tę pracę mnóstwo czasu, zaangażowania i trochę pieniędzy. Swój wysiłek osoba ta wyceniła tak a nie inaczej. G.wno mnie i każdemu do tego, a teksty, że ktoś upadł na ryj itp. myślę, że służą tylko nabijaniu postów a nie mają na celu obrażanie kogoś. Sprzedaje to ktoś od dłuższego czasu bo model nie znalazł jeszcze nabywcy, który jest w stanie za niego tyle zapłacić. Jak znajdzie się kupiec to zadowolone będą obie strony transakcji i ch.j nam do tego na co kto wydaje swoje zarobione pieniądze.

FAT ASS pisze:Charlie... SZACUN dla Ciebiecharlie70 pisze:Jest osoba, która to wykonała w jednym egzemplarzu, włożyła w tę pracę mnóstwo czasu, zaangażowania i trochę pieniędzy. Swój wysiłek osoba ta wyceniła tak a nie inaczej. G.wno mnie i każdemu do tego, a teksty, że ktoś upadł na ryj itp. myślę, że służą tylko nabijaniu postów a nie mają na celu obrażanie kogoś. Sprzedaje to ktoś od dłuższego czasu bo model nie znalazł jeszcze nabywcy, który jest w stanie za niego tyle zapłacić. Jak znajdzie się kupiec to zadowolone będą obie strony transakcji i ch.j nam do tego na co kto wydaje swoje zarobione pieniądze.![]()
ja również popieram