wiem że nie długo prima aprilis ale ja tak na serio pytam

Moderator: Pasza
bandzior pisze: powiedzmy że idzie wojna i przyszło uciekać przed ruskimi w sam środek lasu
Myślisz że powódź zrobią?bandzior pisze:może jakiś ponton,zestaw wędkarski...co jeszcze?
Powiem Ci, że przy pięcioletniej dziewczynce mieszkającej z rodzicami na środku jeziora Tonle Sap, wypadasz raczej cienkoPatryk 160 pisze:o , a nie mówiłem ?
kurica nie ptica
kurom się podcina skrzydełka,żeby nie latały za płot![]()
do twardziela mi daleko
twardziel jest pustelnikiem i do cywilizacji schodzi 1x na rok
![]()
mięczakiem też napewno nie jestem
a , niech to gęś kopnie .
Kabal pisze: Powiem Ci, że przy pięcioletniej dziewczynce mieszkającej z rodzicami na środku jeziora Tonle Sap, wypadasz raczej cienkoZnaczy na 99% nie wlazłbyś do tej wody, ja się bałem rękę zanurzyć, oni tą wodę piją
Edit. Tą miałem na myśli. No dobra, może i miała 7 nie 5.
Tak się fajnie mówi, a zabiłaby Cię Twoja arogancjaPatryk 160 pisze:Kabal pisze: Powiem Ci, że przy pięcioletniej dziewczynce mieszkającej z rodzicami na środku jeziora Tonle Sap, wypadasz raczej cienkoZnaczy na 99% nie wlazłbyś do tej wody, ja się bałem rękę zanurzyć, oni tą wodę piją
Edit. Tą miałem na myśli. No dobra, może i miała 7 nie 5.
powiem Ci jedno
ja z nikim w zawody nie chodzę
ale gotów jestem myśleć
że po zrzuceniu mnie i innego osobnika wybranego losowo
jestem optymistą swoich sporych szans na to ,że ja wykonał bym zadanie i jeszcze zjadł tamtego jak by nie było nic innego do upolowania
Tylko jak szczysz w wodzieKabal pisze:
że we wszystkich rzekach wpadających do oceanu Indyjskiego, żyje taka malutka rybka i ta rybka czeka tylko, żeby wślizgnąć się do Twojej cewki moczowej...
Kabal pisze: Tak się fajnie mówi, a zabiłaby Cię Twoja arogancjaZanim zjadłbyś drugiego, brak podstawowej wiedzy i nadmierna pewność siebie spowodowałaby zeżarcie czegoś trującego. Wypada na przykład wiedzieć, że we wszystkich rzekach wpadających do oceanu Indyjskiego, żyje taka malutka rybka i ta rybka czeka tylko, żeby wślizgnąć się do Twojej cewki moczowej...
Poza tym Ciebie podobno potrafi powalić pszczołaZasadniczo ta cecha nie daje Ci większych szans.
Z trampoliny można, rybka nie wpłyniePiRoman pisze:Przynajmniej nie z trampoliny...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość