Łożyska tylnego mostu SJ 413
Moderator: Albert_N
- Zbyszekżagań
- jestem tu nowy...
Łożyska tylnego mostu SJ 413
Padły mi łożyska na tylnych półosiach chciałbym założyc coś lepszego niż
oryginalne KOYO.Pisałem o tym wczoraj,ale moderator wywalił mój post.Jeśli ktoś próbował przeróbek to proszę o podpowiedź.
oryginalne KOYO.Pisałem o tym wczoraj,ale moderator wywalił mój post.Jeśli ktoś próbował przeróbek to proszę o podpowiedź.
GG 2159225
- artur krzysztof wnorowski
-
- Zbyszekżagań
- jestem tu nowy...
- artur krzysztof wnorowski
-
No to sobie poszukałem gdyz od wczoraj problem mnie tez dotyczy, poczynajac Ruville, Jakoparts, 4-max, Kanaco wszystkie odnalezione na stronie IC, ceny od 120zł do ponad 250zł. W wykazie są ale na magazynie brak. O koyo to nawet wzmianki nie ma. Czy moze ktos ma wymiary owego łożyska było by łatwiej?
Zielony Hijszpan TEAM SŁAWNO 4X4
W kartoniku z napisam Kanaco znajdziesz łożyska Koyo+ pierścień+uszczelniacz.Stachu-80 pisze:No to sobie poszukałem gdyz od wczoraj problem mnie tez dotyczy, poczynajac Ruville, Jakoparts, 4-max, Kanaco wszystkie odnalezione na stronie IC, ceny od 120zł do ponad 250zł. W wykazie są ale na magazynie brak. O koyo to nawet wzmianki nie ma. Czy moze ktos ma wymiary owego łożyska było by łatwiej?
Do kupienia w JC od ręki (przynajmniej w stolicy). Kiedyś podawałem nawet kod towaru, ale zły moderator nie przykleił tematu...
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
- Zbyszekżagań
- jestem tu nowy...