Czy ktos moze mnie oswiecic do czego sluzy drugi przycisk.
Wlacza sie wtedy na desce OD/OFF

Moderator: Albert_N
OD- odpalanie, przed przekręceniem stacyjki wcisnąć i odczekać 2 sekundy, potem sprzęgło i kluczyk na start- system ten pozwala na odpalenie samochodu w warunkach zimowych i na zimnym silniku bez potrzeby włączania automatycznego sswania, które dodatkowo wzbudza czujnik ISC przy kompie.AsQa pisze:Drodzy Panowie zanabylam dzis vitke 2.0v6 automat.
Wlacza sie wtedy na desce OD/OFF??
Wszystko się zgadza oprócz sprzęgła, toż to automat..........Jekke pisze:OD- odpalanie, przed przekręceniem stacyjki wcisnąć i odczekać 2 sekundy, potem sprzęgło i kluczyk na start- system ten pozwala na odpalenie samochodu w warunkach zimowych i na zimnym silniku bez potrzeby włączania automatycznego sswania, które dodatkowo wzbudza czujnik ISC przy kompie.AsQa pisze:Drodzy Panowie zanabylam dzis vitke 2.0v6 automat.
Wlacza sie wtedy na desce OD/OFF??
OFF- kiedy jesteś na drodze nieutwardzonej- OFF w sensie off road- wtedy automaty na przedniej osi włączają się bez potrzeby zmiany wajchy reduktora, takie chwilowe załączanie przodu, funkcja dodatkowa, ale przydatna.
No...
To automat sprzęgła nie maseba4x4 pisze:Wszystko się zgadza oprócz sprzęgła, toż to automat..........![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości