bialka pisze:Kostuch pisze: Ja to wogóle ze starości tak zdrętwiałem, że spróchniałe ramy przy mnie wyglądają jak rzeźby Michała Anioła![]()
Mój stetryczały umysł czasem pozwoli mi sobie przypomnieć sobie widziane przeze mnie ramy, które ktoś kiedyś "częściowo wymieniał".
Koledzy pisali, że to nie rama od łóżka. To może zabić.
Jeżeli to traktujesz jako obelgi i drwiny, to sorry... Podobno Jezus wybacza, forum nigdy.![]()
Jak nie wierzysz, to zapytaj w BravoGirl.
Wybacz ale nie znam takiej pozycji w prasie kulturalnej.
Nie jesteś całym forum jak już może zauważyłeś a jedynie szarym uczestnikiem.
Poza tym mało mnie obchodzi czy Ty mi cokolwiek wybaczysz nawet zwykłe przejęzyczenia czy sobie samemu brak poczucia humoru. Takie gadki to możesz stosować sobie w domu bo jakość i pozom wypowiedzi niestety nie przystoi do inteligentnej osoby.
Pozostali jakoś potrafią unieść sie ponad i doradzić, podać jakiś kontakt do siebie żeby na bieżąco sie dopytać i służyć pomocą
Za co bardzo im dziękuję
A Ty wolisz bić pianę w nieskończoność więć podejrzewam, że bardzo mało wiesz o Vitarach i tylko zabawy palcami Ci pozostały a jedynym hobby jakie masz to komp i linki do miliona forów na których możesz swoje nędzne szowinistyczne wypowiedzi i szyderstwa pisać. Droga wolna adieu!

Kwalifikuje się na klasycznego focha. Który szowinista się ośmieli tam wkleić?