Kto zna człowieka z Siewierza sprowadzającego SS ?
Moderator: Albert_N
Kto zna człowieka z Siewierza sprowadzającego SS ?
Witajcie
pytanie jak w tytule Kto z Was zna człowieka z miejscowości Siewierz ogłaszającego sie
np na All..... ? oferującego sprowadzane od helmutów samuraje (choć ostatnio same diesle bo pewno rynek przebrany) , chodzi mi o to czy oferuje w miare uczciwy towar ? bo że wypucowane autka to widać i wiadomo że pańskie oko konia tuczy
przykładowy link
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11568153
pytanie jak w tytule Kto z Was zna człowieka z miejscowości Siewierz ogłaszającego sie
np na All..... ? oferującego sprowadzane od helmutów samuraje (choć ostatnio same diesle bo pewno rynek przebrany) , chodzi mi o to czy oferuje w miare uczciwy towar ? bo że wypucowane autka to widać i wiadomo że pańskie oko konia tuczy
przykładowy link
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11568153
Re: Kto zna człowieka z Siewierza sprowadzającego SS ?
co za pięknie wymyty silnik
nie rozumiem po co aż tak czyścić, widać starzy wyjadacze jeszcze nie doszli do wniosku, że wypicowany silnik raczej odpycha...
na zdjęciach i w opisie bardzo ładny.

na zdjęciach i w opisie bardzo ładny.
Suzuki Samurai - samurai.org.pl
ja tam regularnie myje komore silnika i nie widze w tym nic zlego
przynajmniej jak trzeba cos zrobic to czlowiek nie jest caly upierdzielony
przynajmniej jak trzeba cos zrobic to czlowiek nie jest caly upierdzielony
biedny inżynier 
"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"

Piszę o samochodach sprowadzonych na handel.
Plakiem też psikasz ?
Plakiem też psikasz ?

jasne ze nie

biedny inżynier 

goscia nie znam a z plakiem to u nas w okolicy Zawiercia to norma wszystkie sępy giełdowe psikają min 3 puszki na auto , mój teść autami obraca od 20 lat i np na jego własne ducato 96r!!! potrzebuje 2 plaki mionimum bo inaczej to niema poco sie zabierać za sprzątanie 

Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu
5.12 w mostach itp itd

Ja kiedyś byłem na giełdzie w jakiejś miejscowości niedaleko Niemieckiej granicy, to jak już się wchodziło na plac czuć było unoszący się zapach plaka hehe, do jakiegokolwiek samochodu byś nie podszedł silnik tak wypicowany i wyplakowany, że pała więdnie.
jak szukałem swojej suki, to ten gostek miał dwa 1,3 w benzynie. Generalnie to auta drogie i odpicowane, przynajmniej takie było moje wrażenie. I jedno z tych aut, które wtedy oferował to chyba z pół roku się plątało po otomoto. Mi osobiście te auta nie przypadły do gustu...no ale ja szukałem czegoś, co niekoniecznie wygląda, bo co mi z wyglądu który się zostawia na pierwszych krzokach
dziękuje za dotychczasowe odpowiedzi i czekam może jeszcze ktoś zabierze głos (zanim pojade do gościa w czwartek lub piątek)
Mieszkam obok Siewierza,ale nie znam nikogo kto by się tylko w tym trudnił,może to zwykły handlarz których w okolicy nie mało. Skąd masz zamiar jechać,jak kawał drogi to może bym Ci pomógł i obejrzał to cacko jeśli znajdę chwilę.
Vitara Evo 1,6 8v "SMERFETA"
"Uaz ma opór powietrza jak kiosk Ruchu"
Wybrałem się raz do Słomczyna. Miejscami przejść się nie dało, bo chmury plaka atakowały oczy i nozdrza. A niektóre samochody tak wyplakowane, że wszystko się kleiło w środku.slavok pisze:Ja kiedyś byłem na giełdzie w jakiejś miejscowości niedaleko Niemieckiej granicy, to jak już się wchodziło na plac czuć było unoszący się zapach plaka hehe, do jakiegokolwiek samochodu byś nie podszedł silnik tak wypicowany i wyplakowany, że pała więdnie.

NuVo mieszkam "pod" Kielcami konkretniej koło Buska-Zdroju więc kawałek drogi jest ale lubie jeździć jak chyba większość na tym forum (choć nie po to by oglądać pazdzierze jak to się okazuje na miejscu), ale nie odmówie jesli mógłbyś oblukac ten przykładowy egzemplarz bo widze że będziesz miał jakieś 10km
tak wogóle to szukam bez ciśnienia (od ponad pół roku) jakiegoś samuraja rocznikowo jak najmłodszego do codziennej pracy w lesie i opcja jest taka że albo zagazuje benzyniaka albo to będzie diesel bo mam dostęp co miesiąc do około 100litrów ON po 2.50zł od operatorów maszyn i ciężarówek więc koszt przejazdu 100km będzie finansowo podobny bo te diesle ponoc lekko alkoholiczne są, moje poszukiwania jakby co chciałbym zakończyć do końca marca ostatecznie kwietnia żeby zrobić pakiet startowy
tak wogóle to szukam bez ciśnienia (od ponad pół roku) jakiegoś samuraja rocznikowo jak najmłodszego do codziennej pracy w lesie i opcja jest taka że albo zagazuje benzyniaka albo to będzie diesel bo mam dostęp co miesiąc do około 100litrów ON po 2.50zł od operatorów maszyn i ciężarówek więc koszt przejazdu 100km będzie finansowo podobny bo te diesle ponoc lekko alkoholiczne są, moje poszukiwania jakby co chciałbym zakończyć do końca marca ostatecznie kwietnia żeby zrobić pakiet startowy
No to dam Ci jutro znać czy dam radę tam podjechać. Gdzie mieszkasz koło Buska? Mam rodzinę w Busku i okolicznych wioskach 

w miejscowości Widuchowa powiat Buski wioska mała i czasem nie wystepuje na mapach
Ja rodzinę mam w Siesławicach, Olganowie, Lesie Winiarskim i Bogucicach.
Dobra, nie kasztańmy tematu.Odezwę sie na PW. Pozdro!
Dobra, nie kasztańmy tematu.Odezwę sie na PW. Pozdro!
nie, widzialem tego samurajka, wypolerowany silnik wymyty wyplakowany, srodek te ze z podlogi mozna jesc, jednym slowem auto na niedziele do kosciulkaporeb pisze:
jasne ze nie

SJ 416 30',4.16,blokady mostów,na sprężynie
692121109 Kuba
692121109 Kuba
- Murzyn
- Kontaktowanie:
POtwierdzam te opinie - oglądałem od niego auta jak szukałem vitary/samuraj.
Nie lubię przygotowanych aut na pokaz - najlepiej kupić w stanie jak ktoś uzytkuje. (prywatne ogłoszenia) Wtedy przynajmniej wiesz jak ktoś dba o auto i czego się można spodziewać
Nie lubię przygotowanych aut na pokaz - najlepiej kupić w stanie jak ktoś uzytkuje. (prywatne ogłoszenia) Wtedy przynajmniej wiesz jak ktoś dba o auto i czego się można spodziewać
Że też Cię jeszcze moderator nie pogonił za ogłoszenie w podpisie.Murzyn pisze:..

- Murzyn
- Kontaktowanie:
Ot
tego tez nie wolno? Doczytalem ze nie można zakładać tematów, o podpisach nic.
Musze jeszcze raz
przestudiowac regulamin. Zaraz usune
tego tez nie wolno? Doczytalem ze nie można zakładać tematów, o podpisach nic.
Musze jeszcze raz
przestudiowac regulamin. Zaraz usune
- apede
-
- Kontaktowanie:
Oglos sie na gieldzie.
loppujen lopuksi suzuki neliveto
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
- Murzyn
- Kontaktowanie:
dzieki za podpowiedz 
nie korzystalem jeszcze ze strony i nie mialem pojecia - juz troche za pozno bo sie aukcja konczy

nie korzystalem jeszcze ze strony i nie mialem pojecia - juz troche za pozno bo sie aukcja konczy