Co sądzicie o tym?? Co prawda foty nie są najlepszej jakości ale niestety innej możliwości nie ma...

Moderator: Albert_N
viperecki pisze:przecież ten "Pan samochodzik" to pewnie nie jego , a swoja droga to orurowanie
Może i źle siedzisz!! Tak jest to LJ-tka z tego co mi wiadomo to 87r. roznica miedzy Samurajem a LJ, nie jest wielka!! Wiec znaczenia duzego nie ma coz napisałem!! Najwiekszym problemem była kolumna!! Brak otowrow na jej umocowanie!!daro 16v pisze:albo zle sledze temat albo od poczatku suszyles wszystkim glowe ze "jak w temacie" springi robisz w samuraiu a tutaj na fotach wklejasz LJ-tke
Krzyżaki też lekko nie mają.hadek pisze:Kąty panharda i dr kierowniczego to spore Ci wyszły
Kolega chyba chciał osiągnąć coś na kształt:ciastek_07 pisze:Siemanko
Co sądzicie o tym??
Źle Ci wiadomo- 87 to koncówka produkcji Sj ,Lj skonczyli robic 5 lat wczesniej jak dobrze pamietamciastek_07 pisze:Może i źle siedzisz!! Tak jest to LJ-tka z tego co mi wiadomo to 87r. roznica miedzy Samurajem a LJ, nie jest wielka!!daro 16v pisze:albo zle sledze temat albo od poczatku suszyles wszystkim glowe ze "jak w temacie" springi robisz w samuraiu a tutaj na fotach wklejasz LJ-tke
ma i wykrzyżciastek_07 pisze: Co do wykrzyżów to są spore!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości