Jakie gumowe dywaniki można dopasować do suzuka, tak żeby w miarę idealnie leżały, nic się nie wywijało pod pedałami itp.? Dobrze by było gdyby były to tzw. rynienki.
Moderator: Albert_N
A z ciekawości. Jaką funkcje pełnią dywaniki w twojej suce?Adam.Ż pisze:u mnie seicento
Tłumią troche odgłosy i łatwiej wytrzepać piach/błoto w czasie rajdu z wycieraczki(są gumowe) niż przez te otworyNaczkins pisze:A z ciekawości. Jaką funkcje pełnią dywaniki w twojej suce?Adam.Ż pisze:u mnie seicento
Ja te zaślepki akurat mam i bardzo dobrze spełniają swoje zadanieRadziO413 pisze:Pewnie maskują otwory po wyjętych zaślepkachja tak mam
nie ma znaczenia czy je będziesz miał czy nie...i tak się wlejeslavok pisze:tak przy okazji z czego podpasują zatyczki tych dziur w podłodze ? bo mnie to wkur... jak podczas przepływu przez rzeczkę mi się woda wlewa
Czy te korki to z łańcuszkiem czy bez?qwai pisze:na zaślepki do odpływów idealnie pasują białe korki od umywalki/wanny dostępne w każdym hydraulicznym
Duży plus można je szybko wyjąć i wszystkie brudy wypływająergonomia 100%
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości