Jamnika szukam i pytanie mam do tych co stycznośc mają z tymi starszymi.
Jak tam blacha w takich rocznikach 1999-2003?
A jak by ktoś jeszcze powiedział w którym roku napędy i reduktor zaczęły być na guzikach bo tego chce uniknąć

Moderator: Albert_N
Reduktor na gozikach jest wolniejszy i to duża zaleta, zaś nawet "wajcha" wykorzystuje podciśnieniowo dołączane piasty, więc guzik już tak dużo nie psuje.Bartex pisze:Hej
A jak by ktoś jeszcze powiedział w którym roku napędy i reduktor zaczęły być na guzikach bo tego chce uniknąć
kup babie karte MPK taniej wyjdzieBartex pisze:Hej
To jeszcze by sie przydało jak rozpoznać Hiszpana i Japońca? Jakaś różnica w VIN?gebels pisze:Twojej kupie jak sie wyprowadzicie na ranczoBartex pisze:kup babie karte MPK taniej wyjdzie
RagnarTheRed pisze:"Japończyk" z października 99. Ruda pod tylnymi fotelami przy nadkolach, w okolicy wlewu paliwa no i z przodu w okolicach chłodnicy, ale to ostatnie wygląda na skutki jakiegoś dzwonka.
Silnik G13BB pierwsze tankowanie po zakupie więc niewymierneTadeuszK pisze:benzyna silnik na "łańcuchu"
dzięki, nie wiedziałem że franca tam siedziZonk pisze:Poczytaj tu http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=7&t=77365
Diesel 65KM w cyklu 75% trasa + 25% leśne drogi, około 10-15 rozruchów dziennie 6,2-6,7/100bst pisze:Chodzi bardzo dobrze, mocy zdecydowanie nie brakuje ale przydal by sie 6 bieg, wtedy auto bylo by na pewno bardziej ekonomiczne. Spalanie oscyluje w granicach 7.8-8.8 przy jedzie mieszanej. W zime lub w terenie oczywiscie wiecej.
Kultura pracy srednia, dosyc mocno trzesie buda, wiele osob narzeka tez na awarie CR (wtryski i pompa).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości