TU WITAMY NOWYCH !!
Moderator: Albert_N
- domin3d
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Re: TU WITAMY NOWYCH !!
Witam....
Jestem Damian "Domin" z Wa-wy. Po 8 latach za kółkiem przyszła pora na coś ambitniejszego. Przymierzam się na początek do Samuraja. Miłość do 4x4 od jakiegoś czasu biła się z jednośladami... ostatecznie wybrałem turystykę bardziej extremalna.
Pozdro
Jestem Damian "Domin" z Wa-wy. Po 8 latach za kółkiem przyszła pora na coś ambitniejszego. Przymierzam się na początek do Samuraja. Miłość do 4x4 od jakiegoś czasu biła się z jednośladami... ostatecznie wybrałem turystykę bardziej extremalna.
Pozdro
Jest:
Leon 1P 1.8 TSI
Toledo 1M 1.4 16V
poszukuje Samuraj
!
Leon 1P 1.8 TSI
Toledo 1M 1.4 16V
poszukuje Samuraj

witam wszystkich, kto ma to dawac fotki autka 
lub cyckow

lub cyckow

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
witam wszystkich nazywam sie jacek
jestem nowy . kupilem wlasnie jimny 2005 i mam od razu pytanie czy ktos moze wie czy sensor podzuszek i pasy bezp. są takie same jak przed face liftem ?
jestem nowy . kupilem wlasnie jimny 2005 i mam od razu pytanie czy ktos moze wie czy sensor podzuszek i pasy bezp. są takie same jak przed face liftem ?
-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich. Na tym forum jestem już jakiś czas, dotychczas i nadal będę jeździł Land Roverem
- ale dla małżonki planuję kupić Suzuki Vitarę. Jeszcze raz dzień dobry dla wszystkich i pozdrawiam.

- Babok_81
- jestem tu nowy...
Vitara to jednak będzie dobry zakup 

Vitara 1,6
- lift zawiechy 2,5''/body lift 2''
- BFG KM MT 30''x9,5
- obniżony predni most 2''
- lift zawiechy 2,5''/body lift 2''
- BFG KM MT 30''x9,5
- obniżony predni most 2''
Dziendobry
Właśnie wpisałem sie nie tam gdzie trzeba, ale juz sie poprawiłem. Tak więc zaczynam pod górkę.
Arek
Arek
Suzuki Jimny 1,3 2003 na razie bez przerobek
Witam Wszystkich
Jestem z Lubania śląskiego i niebawem będę użytkownikiem suzuki vitara
Pozdrawiam
Jestem z Lubania śląskiego i niebawem będę użytkownikiem suzuki vitara
Pozdrawiam
Witam!
Mam na imię Wojtek, jestem z Tarnowa.
Bawię się trochę motocyklami a ostatnio stałem się szczęśliwym posiadaczem Vitary Long na dużych MTkach:).
Ogólnie moje pojęcie o off-roadzie nie jest zbyt okazałe, ale mam nadzieję ten stan szybko odmienić!
Mam na imię Wojtek, jestem z Tarnowa.
Bawię się trochę motocyklami a ostatnio stałem się szczęśliwym posiadaczem Vitary Long na dużych MTkach:).
Ogólnie moje pojęcie o off-roadzie nie jest zbyt okazałe, ale mam nadzieję ten stan szybko odmienić!
Witam brać suzukową
Od roku jestem posiadaczem Jimny 1,5d. Z wiedzy zawartej na forum korzystam dużo dłużej. Offroad w wersji light uprawiam codziennie zawodowo, jestem leśnikiem.
Pozdrawiam
Piotr
Zachodniopomorskie
Od roku jestem posiadaczem Jimny 1,5d. Z wiedzy zawartej na forum korzystam dużo dłużej. Offroad w wersji light uprawiam codziennie zawodowo, jestem leśnikiem.
Pozdrawiam
Piotr
Zachodniopomorskie
-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich i ja
Samurajem, czy jak mówi moja rodzinka - Murajkiem, cieszę się od półtora miesiąca. Autko z hardtopem, 1,3 gaźnik. Mam na imię Przemo, mieszkam w połowie drogi z Poznania do Zielonej Góry. Witam serdecznie.

Samurajem, czy jak mówi moja rodzinka - Murajkiem, cieszę się od półtora miesiąca. Autko z hardtopem, 1,3 gaźnik. Mam na imię Przemo, mieszkam w połowie drogi z Poznania do Zielonej Góry. Witam serdecznie.
-
-
Siemka jestem Maciek i mieszkam pod Zieloną Górą.
Dopiero zaczynam i chcę kupić samuraja
pozdrawiam wszystkich
Dopiero zaczynam i chcę kupić samuraja

pozdrawiam wszystkich

-
- jestem tu nowy...
Witam, Tomek jestem:] zamieszkuję Wrocław ale chcę powrócić na tereny Bielawy i gór Sowich, więc prędzej czy później 4x4 się przyda;) pozdrawiam
p.s. 26 lat
p.s. 26 lat
Witam serdecznie. Właśnie się wczytuję bo podobno błoto wciąga;-) zobaczymy
Witam wszystkich! Jestem nowy, co prawda nie posiadam JESZCZE swojego 4x4, ale moze to sie wkrótce zmieni
l.28

l.28
Witam Wszystkich bardzo serdecznie.
Jestem posiadaczem Vitary z 89 roku, którą buduję od sierpnia od podstaw. Mam wiele pytań i brakuje mi jeszcze paru części. Czy jest ktoś na forum z okolicy pow. strzelecko- drezdeneckiego, który mógłby podpowiedzieć mi w kilku kwestiach.
Pozdrawiam.
Piotr
Jestem posiadaczem Vitary z 89 roku, którą buduję od sierpnia od podstaw. Mam wiele pytań i brakuje mi jeszcze paru części. Czy jest ktoś na forum z okolicy pow. strzelecko- drezdeneckiego, który mógłby podpowiedzieć mi w kilku kwestiach.
Pozdrawiam.
Piotr
-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich
Jestem posiadaczem Vitarki i dwoch ciezarowek 8x8(w skali 1:10
)
Jestem z Jaworzna ale mieszkam w Holandii
Pozdrawiam!
Jestem posiadaczem Vitarki i dwoch ciezarowek 8x8(w skali 1:10

Jestem z Jaworzna ale mieszkam w Holandii
Pozdrawiam!
Siema:D wiecej powiem jak się czegoś na forum dowiem;)
Witam , Adam jestem:) , mieszkam niedaleko Tarnowa , mam Vitarke 2.0 16V , pozdrawiam wszystkich.
Witam Forumowiczów!
Mam na imię Adam mieszkam 10km pod Łodzią obok 300ha lasu
)
Od 3 dni jestem właścicielem Vitary 3D 1.6 8V + LPG.
Z uwagi na zamieszkanie szykuję się do liftu 2".
Szukam używanych dobrych opon 225/75 lub 235/75 R15
Adam
-----------------------------------------
Suzuki Vitara 3D 1990 1.6 8V
GG 185855
Mam na imię Adam mieszkam 10km pod Łodzią obok 300ha lasu

Od 3 dni jestem właścicielem Vitary 3D 1.6 8V + LPG.
Z uwagi na zamieszkanie szykuję się do liftu 2".
Szukam używanych dobrych opon 225/75 lub 235/75 R15
Adam
GG 185855
GG 185855
GG 185855
- miodzio_1985
Witam Wszystkich
Jestem Wojtek i przeglądam to forum już od jakiegoś czasu, ale w związku z tym, że przymierzam się już coraz poważniej do zakupu samochodu terenowego postanowiłem się w końcu ujawnić
Początkowo myślałem o 'jakimś' małym 4x4 (Samurai, Vitara, Frontera, Niva, Terrano), ale po starcie jako pilot w WOŚPowym rajdzie pod Wrocławiem (i obserwacji innych startujących) przekonałem się, że będę szukał Samuraia lub Vitary, także spodziewajcie się niedługo moich postów z prośbą o pomoc w ocenie konkretnych egzemplarzy z ogłoszeń
Jestem Wojtek i przeglądam to forum już od jakiegoś czasu, ale w związku z tym, że przymierzam się już coraz poważniej do zakupu samochodu terenowego postanowiłem się w końcu ujawnić

Początkowo myślałem o 'jakimś' małym 4x4 (Samurai, Vitara, Frontera, Niva, Terrano), ale po starcie jako pilot w WOŚPowym rajdzie pod Wrocławiem (i obserwacji innych startujących) przekonałem się, że będę szukał Samuraia lub Vitary, także spodziewajcie się niedługo moich postów z prośbą o pomoc w ocenie konkretnych egzemplarzy z ogłoszeń

on-road: Lancia Lybra SW
off-road: Samurai 1,3i Cabrio '94 (album)
off-road: Samurai 1,3i Cabrio '94 (album)
Ja również się przywitam w podforum Suzuki, z Nowym Rokiem zaczęłam aktywne poszukiwania Suzuki Vitary (silnik 1.6), która powinna mi służyć trochę do "topienia się w błotku" a trochę do jazdy po mieście...mam nadzieję, że do końca lutego uda mi się znaleźć jakieś cudeńko

dziękujemy, dziękujemy
Ty zamiast tylko witać to dałbyś się przejechać swym ślicznym pomarańczowo-czarnym Samuraiem

Ty zamiast tylko witać to dałbyś się przejechać swym ślicznym pomarańczowo-czarnym Samuraiem

To ja tez witam wszystkich nowicjuszy 

Suzuki Li80
Suzuki Sj413
Suzuki Sv650S Za powyższe brednie nie biorę pieniędzy i odpowiedzialności
Suzuki Sj413
Suzuki Sv650S Za powyższe brednie nie biorę pieniędzy i odpowiedzialności
Oooo ho! jeszcze co!czapla_1 pisze:dziękujemy, dziękujemy![]()

ewentualnie... na razie.... mogę Ci dać w nim posiedzieć