Moderator: Albert_N
ja mam oryginały ponownie obszyte skajem, topione schły samoczynnie (cabrio), nie śmierdzą, jedynie dupsko się ślizga i to mnie najbardziej denerwuje na trawersach i innych próbach,4x4suza pisze:a byly kiedys mocno utopionepytam bo mam w welurze i obszycia do terenu sa slabo praktyczne (pierwsze bloto i dupa mokra). Ciekawi mnie czy namokniete fotele obszyte skajem daja sie wysuszyc.
Zapinać pasy ciasno.misiu pisze:(...)i to mnie najbardziej denerwuje na trawersach i innych próbach,
też mam stylowy czarny skaj na org fotelach, wqr... w lecie i w zimie, w zimie pizga po dupsku, w lecie sie nagrzewa, w dodatku tak jak piszesz dupa ujeżdża, +10 do lansu ale nie był to rozsądny pomysł.misiu pisze:ja mam oryginały ponownie obszyte skajem, topione schły samoczynnie (cabrio), nie śmierdzą, jedynie dupsko się ślizga i to mnie najbardziej denerwuje na trawersach i innych próbach,4x4suza pisze:a byly kiedys mocno utopionepytam bo mam w welurze i obszycia do terenu sa slabo praktyczne (pierwsze bloto i dupa mokra). Ciekawi mnie czy namokniete fotele obszyte skajem daja sie wysuszyc.
Albert_N pisze:a w kubelku jak dupa sie wpasuje w zaglebienie to juz tak zostaje az sie czlowiek wygramoli
Cieszę sie Twoim szczęściem ale jak rudy jest na klapie i gdzieś tam jeszcze to zobaczysz co się stanie jak plastiki z nadkoli i progów zdejmieszmiodzio_1985 pisze:Plany na najbliższy czas (luty): oddać do blacharza - do zrobienia jest rudy na narożniku drzwi i tylnej klapy (w obu wypadkach małe wgniecenia niczym niezabezpieczone), ...
Problem jest tylko tam - rama jest OK, podłoga była zrobiona i zabezpieczona przez poprzedniego właściciela, nadkola nie są wyżarte, a rudy wychodzi w tych dwóch miejscach, bo narożnik drzwi i klapy dostały czymś 'strzała', po którym zlazła farba i ktoś zamiast to zabezpieczyć, to trysnął tylko czarnym sprayem...Bartex pisze:Cieszę sie Twoim szczęściem ale jak rudy jest na klapie i gdzieś tam jeszcze to zobaczysz co się stanie jak plastiki z nadkoli i progów zdejmieszmiodzio_1985 pisze:Plany na najbliższy czas (luty): oddać do blacharza - do zrobienia jest rudy na narożniku drzwi i tylnej klapy (w obu wypadkach małe wgniecenia niczym niezabezpieczone), ...
Jeśli moje złe proroctwo okaże się prawdą to rób całość (w tym wycinanie progów i nadkoli) bo za rok lub dwa juz nie będzie do czego spawać.
zawsze na posterunku. służbistaAlbert_N pisze:
Teraz to dopiero twardo musi być w tym samcuviperecki pisze:ufff dałeś springi do resorów
kamil9010 pisze: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4a9 ... 62996.html
Najlepiej wygląda pióro pomocnicze!!
Panie po lewej stroni zdjecia masz 2 pióra główne a po prawej tylko jedno to jakas modyfikacjakamil9010 pisze:A i owszem springi i resor. Jest wygodniej bez porównania . Zawiecha się troszkę podniosła . A co do wykrzyku to zwiększył się . Ponieważ sa amortyzatory o 6cm dłuższe, a sprężyna wspawana ma metalowe tuleje zresztą co tu dużo gadać.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4a9 ... 62996.html
Najlepiej wygląda pióro pomocnicze!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość