Adam.Ż pisze:był jakiś czas temuBrowning pisze:Poszukuje silnika 1,6 8V do Vitary po kapitalce... Nikt nie ma do oddania??![]()
![]()
poszedł za flaszke
idz i nie denerwuj ludzi

Moderator: Albert_N
Adam.Ż pisze:był jakiś czas temuBrowning pisze:Poszukuje silnika 1,6 8V do Vitary po kapitalce... Nikt nie ma do oddania??![]()
![]()
poszedł za flaszke
Oświadczam wszem i wobec że dam nawet dwie flaszki jeżeli znajdzie się jeszcze jedenAdam.Ż pisze:był jakiś czas temuBrowning pisze:Poszukuje silnika 1,6 8V do Vitary po kapitalce... Nikt nie ma do oddania??![]()
![]()
poszedł za flaszke
Nie zaśmiecaj tematuslavok pisze:ja nawet kartonem obdaruje jak się chętny znajdzie
oooo do silnika karton jacka dorzucasz ... oki to ja chetny bardzzzzzoslavok pisze:ja nawet kartonem obdaruje jak się chętny znajdzie
z samuraia czy sj-ta bo to różnica,deske rozdzielczą kolega magruszek pisze:Luzik =] Przypominam się że mam trochę dupereli z Samuraia 89rok.
Chętnie się wyzbędę.
Jakieś wiązki
pasy
kierownica
itd itd. czyli kompletne wnętrze
Jakieś duperele z podwozia też mi zostały...
Kolego... 89rok, przejściówkaRadziO413 pisze:z samuraia czy sj-ta bo to różnica,deske rozdzielczą kolega ma![]()
Zaklepałeś obudowę tylnego mostu do SJ410 wiec jak zaklepałeś to się określ a nie, dwójkę chętnych odprawiłem bo niby zaklepana tylko dalej zero halo. Wywalam dzisiaj na złom chyba że komuś się przydaalex! pisze: zaklepuje![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości