Do zobaczenia. Pozdrawiam!
Moderator: Albert_N
Moja dziewczyna też nie była przekonana co do Samuraia ale mówiła, ze jak kupię to ok. Jak kupiłem to mi powiedział, że myślała, ze to żart jak mówiłem jej że kupię Samurajawelna79 pisze: - Chyba ze macie jakies argumenty sprawdzone co do przekonywania do brzytkiego, kanciatego o nieciekawym kolorze wozidelka?
ostrokolowo pisze:Moja dziewczyna też nie była przekonana co do Samuraia ale mówiła, ze jak kupię to ok. Jak kupiłem to mi powiedział, że myślała, ze to żart jak mówiłem jej że kupię Samurajawelna79 pisze: - Chyba ze macie jakies argumenty sprawdzone co do przekonywania do brzytkiego, kanciatego o nieciekawym kolorze wozidelka?![]()
Zmieniła trochę podejście jak pierwszy raz miała przyjemność kierowania Samuraiem na jakiejś trialowej trasie. Generalnie jakoś mocno już nie narzeka na samca (mam go od roku) ale cały czas mówi, że bolą ją cycki przez twarde zawieszenie. W efekcie muszę je potem masować
Świeradów wita.sumko pisze:Witam.
Jestem ze Zgorzelca i jestem właścicielem susi vitarki 3d cabrio 1.6 16v. Na razie jest to jeszcze typowa czarnula bulwarówka, ale o ile mojej "tej lepsiejszej" połowie wytłumaczę co nieco to dojdzie jakiś lift 2" jakieś oponki i snoorkel. Pozdrówka.
Prawie seryjny ale z gustem odrestaurowany...ST_samurai pisze:Witam wszystkich forumowiczów
Jestem nowy na tym forum, od kilku tygodni jestem właścicielem Suzuki Samurai 1990 r na wtrysku. Praktycznie samochód seryjny.
Moje SuziJestem z regionu Śląsk, proszę o poparcie i wstęp na forum regionu ŚLĄSK
Info do Moderator regionu: szary
Pozdrawiam
Siemaolo667 pisze:witam wszystkich bardzo,bardzo/kupiłem właśnie samuraia i na dzień dobry pod nim siedzę,ale będzie dobrze,pokochałem ten samochód i mam nadzieje że z wzajemnością
sie ma "gruszek"tak może być?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość