Witam
nie mam juz co prawda samuraja, ale jako dawny "zawracacz" czuje że ta wiadomość może sie komuś przydać.
W mojej okolicy jest takie małe dzikie wysypisko śmieci, gdzie jakis mądry wywozi plastiki samochodowe.
Wczoraj przy okazji nowego roku leciałem obok i zauważyłem całkiem dobrze wyglądający HARD TOP jakby do samuraja. Brak oczywiście szybek, tylnej klapy ale po za tym wygląda dobrze. Nie połamany. Kolor kiedyś biały:)
Jak ktoś mocno chce i nie ma daleko do mnie (czaplinek - zachodniopomorskie) to moge podjechać kilka fotek strzelić- jeśli jeszcze tam będzie.
Pozdr
Hard top do SAMURAJ za darmo :)
Moderator: Albert_N
Re: Hard top do SAMURAJ za darmo :)
czesc
daleko niestety mam ale moj hardtop pęka ;(
a pamietasz moze czy to byl ten z kwadratową szyba boczną czy taka zachdzącą troche na dach
?
daleko niestety mam ale moj hardtop pęka ;(
a pamietasz moze czy to byl ten z kwadratową szyba boczną czy taka zachdzącą troche na dach

100% zaokrąglone ku górze, zastanawiałem sie czemu to ktos wyzucił..? i pomyslalem o tych szybasz ze sa drogie, dlatego lepiej kupic caly sprawny jak sie meczyc z tymi szybami.
Na upartego można powalczyć z wyginaniem przezroczystego plexi, żeby zabezpieczyć je przed rysowaniem okleić bezbarwną folią. W osobówce ten patent oczywiście nie przejdzie, ale w aucie terenowym? Dlaczego nie? jak można jeździć z kawałkiem plastiku w plandece, to tu też nie powinno być problemu.kufcio pisze:pomyslalem o tych szybasz ze sa drogie, dlatego lepiej kupic caly sprawny jak sie meczyc z tymi szybami.
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
SAT4x4 Szczecin & http://www.reconnet.pl
SAT4x4 Szczecin & http://www.reconnet.pl
ciekawe czy to TEN hardtop 

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4