Szybkie pytanie- szybka odpowiedź
Moderator: Albert_N
Re: Szybkie pytanie- szybka odpowiedź
te rozmiary o których piszesz były bardzo zanizone czy jak?
Dlatego kupuj od 2010 w górę.

o i to by mi pasowało:):)oposs pisze:Jeden był niewiele większy od wymiarowej 31''
Panowie gdzie najlepiej i w miare tanio kupie opony silverstone ?
Obecnie to chyba alledrogo, bo w hurtowni która to importuje chyba na głowę ostatnio poupadali.

Jakbyś w podpisie miał miejscowość na pewno byłoby łatwiej
Trzymająca wymiar 31'' też nieźle wygląda

Trzymająca wymiar 31'' też nieźle wygląda
u Krzyśka Glanowskiego np.
http://www.opony-4x4.pl/
http://www.opony-4x4.pl/
Suzuki Samurai - samurai.org.pl
podkarpacie ale za dobrą oponką wybiore sie nawet na slask:)
zadzwonie do krzyska i mam nadzieje ze ma na stanie wiecej nić jeden komplet.
Czyli Silverka 31 nie ma sensu zakłądac jesli teraz jezdze na 235 bo różnicy "pewnie" nie zauważe.
pozdrawiam
zadzwonie do krzyska i mam nadzieje ze ma na stanie wiecej nić jeden komplet.
Czyli Silverka 31 nie ma sensu zakłądac jesli teraz jezdze na 235 bo różnicy "pewnie" nie zauważe.
pozdrawiam
Wbrew pozorom różnica będzie spora w porównaniu do nalewek, a to ze względu na budowę takiej opony - jest diagonalna i bieżnik na bokach jest sporo głębszy.
Witam mam taki problem podczas ruszania tak obraca tylny most ze rwie krzyzak przy moscie. Samurai na resorze. jak temu zaradzic?
Gdyby na gównie szło zarobic, biedni rodzili by sie bez dupy
wymienić resory... albo założyć traction bar.
Suzuki Samurai - samurai.org.pl
grubszy5 pisze:Witam mam taki problem podczas ruszania tak obraca tylny most ze rwie krzyzak przy moscie. Samurai na resorze. jak temu zaradzic?
Wlasnie robie track bar dla Marcina, wlasciciela drugiego urwanego w sobote walu

sj 425 606468554
to rob dwa 

Gdyby na gównie szło zarobic, biedni rodzili by sie bez dupy
Czy przekładnia kierownicza z jimniego pasuje geometrycznie do samuraiowej ramy? Ze zdjęć na allegro można wysnuć ostrożny wniosek że rozstaw otworów się pokrywa. Chodzi mi po głowie nieśmiała myśl o wspomaganiu...
Jimny M16A
Żuk A161H 4C90 + Eaton TS5-21
Żuk A161H 4C90 + Eaton TS5-21
KSikorski pisze:Czy przekładnia kierownicza z jimniego pasuje geometrycznie do samuraiowej ramy? Ze zdjęć na allegro można wysnuć ostrożny wniosek że rozstaw otworów się pokrywa. Chodzi mi po głowie nieśmiała myśl o wspomaganiu...
Pasuje, a z anglika pasuje na zewnatrz ramy i spokojnie sie miesci przy przespawanych felgach, moze gdzies znajde jeszcze z jedna

sj 425 606468554
Meenia to dla mnie ja rezerwuj:)
kamilooo pisze:Meenia to dla mnie ja rezerwuj:)
Ok zostawie, moze na czasie przywioze jeszcze z kilka

sj 425 606468554
Sprzedałem swoją suzę i na drugi dzień kient dzwoni, że mu OGIEŃ! idzie z tłumika i że mocy nie ma... silnik 1,3 wtrysk... co to może być.
Rozrząd??
Rozrząd??
http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
http://www.youtube.com/watch?v=Z6YZrtod ... re=related
pokaz mu to i powiedz ze to taka dodatkowa opcja w nim;)
pokaz mu to i powiedz ze to taka dodatkowa opcja w nim;)
Pajero 2.5 93r. było i nigdy więcej!!
Suzuki Samurai 88r. 1.3 gaznik , sprezyna
Ride or Die ]:->
Suzuki Samurai 88r. 1.3 gaznik , sprezyna
Ride or Die ]:->
Hehehehe
Dzięki ale pytanie było poważne...nigdy nie miałem takich objawów... może ktoś poprostu przerabiał... nie chcę kolesia tak zostawić.

Dzięki ale pytanie było poważne...nigdy nie miałem takich objawów... może ktoś poprostu przerabiał... nie chcę kolesia tak zostawić.
Bartmann pisze:Sprzedałem swoją suzę i na drugi dzień kient dzwoni, że mu OGIEŃ! idzie z tłumika i że mocy nie ma... silnik 1,3 wtrysk... co to może być.
Rozrząd??
Moze nie pali na jeden gar i paliwo spala sie w wydechu.
sj 425 606468554
Dokładnie tak jak napisałeś.
Przeleciałem z nim cały silnik na telefonie... no i wypiął mu się przewód z kopułki
Kurde a mówił, że się zna 
Przeleciałem z nim cały silnik na telefonie... no i wypiął mu się przewód z kopułki

Mam poważny problem , otóz mam samuraika na wtrysku , w pewnym momencie zaczął palic jak smok tzn nawet do 25 litrów bez "pałowania" . Najgorsze jest to , ze nie ma zadnych objawow tzn , silniczek pracuje idealnie , schodzi ładndnie z ssania , równo trzyma obroty , nie stracił mocy ładnie sie wkreca. Po samo diagnozie , wyskoczył błąd 33 tzn przepływomierz powietrza lub jego obwód , ale przeciez przepływki nie ma ! ma ktos pomysl co pełni jej funkcje , albo jaka moze byc przyczyna ?
Wysyłyam browarka pod wskazany adres dla osoby która pomoze:)) bo nikt nie potrafi
Wysyłyam browarka pod wskazany adres dla osoby która pomoze:)) bo nikt nie potrafi
Samurai jest bogiem , off-road nałogiem , teren zabawą a simex podstawą 

Tez nad tym myslałem , tylko wyciek ujawni sie podczas jazdy kiedy pompa bedzie tam działaała z paliwkiem, a nie ma jak zobacyc bo przy dzisiejszej pogodziie cały jest mokry
Samurai jest bogiem , off-road nałogiem , teren zabawą a simex podstawą