Co Lepsze na początek SAMURAI czy UAZ??? Hmm???
Moderator: Albert_N
- MajkelNajt
- jestem tu nowy...
Re: Co Lepsze na początek SAMURAI czy UAZ??? Hmm???
No i już wiem. Dlatego wielkie dzięki za pomoc, jak już uda mi się nabyć furkę to może się jeszcze zdarzyć że napisze jakiś głupkowaty post "do czego to,a po co, gdzie jedziecie a czy mógłbym z wami..." i w związku z tym liczę na waszą wyrozumiałość i zajebiaszczą wiedzę. Peace
A czy ten temat był "Onetowy" cholera, nie wiem, poza odlotami to jest mało stron które odwiedzam.
A czy ten temat był "Onetowy" cholera, nie wiem, poza odlotami to jest mało stron które odwiedzam.
http://www.odloty.pl/pl/kobiety.html ?MajkelNajt pisze:
poza odlotami to jest mało stron które odwiedzam.

Suzuki Samurai - samurai.org.pl
-
-
To stąd ta potrzeba zwiększenia ego UAZemMajkelNajt pisze: poza odlotami to jest mało stron które odwiedzam.

- MajkelNajt
- jestem tu nowy...
oj tam, oj tam 

Przeglądnij wyniki dowolnych zawodów OFFROAD-owych i zobacz jaka marka i jaki model samochodu albo zbudowany na jakiej marce i jakim modelu potworek dominuje na czołowych lokatach i masz odpowiedź.
Samurai - seria
- na serio 
Pacierza i piwa nie odmawiam!

Pacierza i piwa nie odmawiam!
Raczej sredni pomysl.. 

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
- a kolega czasem nie pomylił samuraja z vitarą x-90..? - nota bene, to cudo jest na bazie zwykłej vitki czy całkiem co innego?Z tym że jest ona taka trochę transseksualna – chyba że się mylę. No i dach to chyba sobie bym musiał brzeszczotem odciąć – ta wersja „targa” jakoś w ogóle mi nie podchodzi.
Postaramy się....MajkelNajt pisze: I TUTAJ PROŚBA DO POSIADACZY SUZUKI – nie obrażajcie się
Pozdr.
PATROL
SAMURAI
GEKON
SAMURAI
GEKON
jak cie stać na paliwo do uaza
kup nie jeden bogacz przez uaza, zbankrutował
niestety on ma nawet nie wir tylko tajfun w baku 

Po za jednym incydentem z zalaniem silnika, nigdy nie miałem problemów z powrotem do domu. Bez linki sprzęgła, bez tylnego wału, bez zderzaka, z uszkodzoną zwrotnicą. W uazie chyba pozostaje naprawa na miejscu.
Moj tez byl zywotny.. zamordowac sie gada nie dalo
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...