TU WITAMY NOWYCH !!
Moderator: Albert_N
Re: TU WITAMY NOWYCH !!
witam, jak poprzednicy przeglądam forum od jakiegoś czasu, od początku marca szczęśliwy? posiadacz vitary 1.6 16v long... (zupełna seria łącznie z seryjną rdzą tu i tam 

-
- jestem tu nowy...
Dobry, dobry. Niedawno się zajarałem taplaniem w błocie w związku z czym jestem tu w rajdy4x4. Widzę że mam duuużo czytania.
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam serdecznie. Jeśli chodzi o forum to jestem zarejestrowany już kilka lat. Jeśli chodzi o przygodę z Samim to od pół roku mam go i póki co udało mi się go doprowadzić do perfekcji. Generalnie zastanawiam się nad sprzedażą ale chyba plan się zmieni i przyjdzie czas na sprężyny oraz blokadę ARB
pozdrawiam wszystkich zapaleńców 

Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy że jedziesz zbyt wolno...
Witamy serdecznie Wszystkich forumowiczów, od dwóch lat pomykamy vitarką, a od bardzo niedawna zapalaliśmy chęcią pojeżdżenia w terenie, na początek nastawiamy się na jazdę turystyczną, a co dalej czas pokaże 

Witojcie cześć
Jestem Adrian i od niedawna jestem właścicielem jimny
Jestem Adrian i od niedawna jestem właścicielem jimny
- vandall_jr
-
Witajcie
Mam 30+ mam siwe włosy i chyba już czas na forum4x4
pozdrawiam
Mam 30+ mam siwe włosy i chyba już czas na forum4x4

pozdrawiam
BUDUJEMY PROTOTYPY -Senior/Junior-517-80-83-86
www blaszczyk4x4.PL
www blaszczyk4x4.PL
Witam
Jestem nowy na tym forum, od niedawda ujeżdżam vitarę.Może są jakieś osoby chętne wspólnie pojeżdzić z Krzeszowic okolic lub Małopolski
Jestem nowy na tym forum, od niedawda ujeżdżam vitarę.Może są jakieś osoby chętne wspólnie pojeżdzić z Krzeszowic okolic lub Małopolski
Witam po raz 2.
Paweł KRK. Nadal szczęśliwy posiadacz Samurai-a
Prośba o wyrozumiałość za błędy.
Paweł KRK. Nadal szczęśliwy posiadacz Samurai-a

Prośba o wyrozumiałość za błędy.
Witamy szanownego kolegę
ps. W niedziele jest piknik4x4 w Kokotowie
bedziesz?

ps. W niedziele jest piknik4x4 w Kokotowie
bedziesz?

SAMURAI
będzie ciężko. 2 powody. Rudolfa 30-tka. i Bushi dalej nie jeździ.
ale już nad tym pracuje.
może na chwile podjadę jak przejdzie poranne zmęczenie.
ale już nad tym pracuje.
może na chwile podjadę jak przejdzie poranne zmęczenie.
POwitać Jestem Janek , do niedawna urzytkownik Land rovera Discovery a od nie dawna posiadacz i urzytkownik Samuraia SJ413 troszke zmotanego
)

- MajkelNajt
- jestem tu nowy...
Nie wiem jak się to porobiło że w ogóle się nie przywitałem, a przeca już od jakiegoś czasu wypytywałem co kupić - czy i jak ew. ma być zmotane.
Tak czy siak WITAM WSZYSTKICH!!!
Dodam jeszcze tylko że od niedzieli tj. 01.04.2012 jestem posiadaczem Samuraiki (Blaszaka) którą to w tym samym dniu utopiłem po szyby w bagnie (od 14 do prawie 23 auto było wyciągane traktorem z błota - totalny brak zdrowego rozsądku z mojej strony).
Najważniejsze ze się udało - jak dla mnie był to mały szok i przestroga, no i trzeba będzie z kimś zacząć jeździć.
Tak czy siak WITAM WSZYSTKICH!!!
Dodam jeszcze tylko że od niedzieli tj. 01.04.2012 jestem posiadaczem Samuraiki (Blaszaka) którą to w tym samym dniu utopiłem po szyby w bagnie (od 14 do prawie 23 auto było wyciągane traktorem z błota - totalny brak zdrowego rozsądku z mojej strony).
Najważniejsze ze się udało - jak dla mnie był to mały szok i przestroga, no i trzeba będzie z kimś zacząć jeździć.
Pojeździj sobie na początek po pogorii, tam raczej tak nie wdupisz po szyby,chyba ze wjedziesz do wody 

Vitara Evo 1,6 8v "SMERFETA"
"Uaz ma opór powietrza jak kiosk Ruchu"
"Uaz ma opór powietrza jak kiosk Ruchu"
Witam jestem Marek mam 25 lat posiadam obecnie quada yamahe big bear .
Zamierzam się przesiąść na jakieś autko 4x4 nie wiem tylko jakie autko wybrać . samurai ?
potrzebował bym autka głównie do zabawy i do "ganiania" dzików po polach tak jak to do jej pory robiłem quadem niestety muszę przyznać ze troszkę zimno .Jedyna przewaga quada jest taka ze w lesie wszędzie się zmieści prawie wszędzie:)
pomoże ktoś dokonać wyboru
Zamierzam się przesiąść na jakieś autko 4x4 nie wiem tylko jakie autko wybrać . samurai ?
potrzebował bym autka głównie do zabawy i do "ganiania" dzików po polach tak jak to do jej pory robiłem quadem niestety muszę przyznać ze troszkę zimno .Jedyna przewaga quada jest taka ze w lesie wszędzie się zmieści prawie wszędzie:)
pomoże ktoś dokonać wyboru
jak do zabawy to tylko samurai
i też prawie wszędzie się zmieści

i też prawie wszędzie się zmieści

SJ413 z 86r. po kilku drobnych modyfikacjach... zwany Żółtasem
Pajero II 2,5 standard
sudetyoffroad.pl
Pajero II 2,5 standard
sudetyoffroad.pl
wypadinmate pisze:potrzebował bym autka głównie do zabawy i do "ganiania" dzików po polach tak jak to do jej pory robiłem quadem

- jak zmądrzejesz to wróć

Samurai 89 1.3 nie motany Sahara 205/70/15
Witam i pozdrawiam wszystkich zarażonych napędem 4x4,z racji wieku i zamiłowania do wędkarstwa szukam auta 4x4 ,które nadawało by się do poruszania po szosie 5 razy w tygodniu dojazd do pracy 15 km w jedną stronę i 4-5 razy w miesiącu z łodzią na lawecie na rybki ,ale główne zadanie to bezproblemowe cofnięcie do wody i wyjechanie z niej po piasku plażowym bądź po trawie a często mokrej ,mój wstępny wybór to Suzuki Gnrad Vitara 2.0 16V 128KM benzyna, czy to dobry wybór ?.
Witam
Mam na imię Rafał mam 21 lat mam suzuki samurai z silnikiem 1.3 i reduktorem od 1.0 spoa i lekkie oponki terenowe.
pozdrawiam brać off-roadowa
:)
Mam na imię Rafał mam 21 lat mam suzuki samurai z silnikiem 1.3 i reduktorem od 1.0 spoa i lekkie oponki terenowe.
pozdrawiam brać off-roadowa

Witam,
z przyjemnością dołączam z suzuki jimny, uroczy jest po kombi. Niewiele się w nim zmieści, ale serce cieszy. Szukam w okolicach Krakowa rozsądnego mechanika, na razie do przejrzenia po kupnie i wymiany tego co trzeba.
z przyjemnością dołączam z suzuki jimny, uroczy jest po kombi. Niewiele się w nim zmieści, ale serce cieszy. Szukam w okolicach Krakowa rozsądnego mechanika, na razie do przejrzenia po kupnie i wymiany tego co trzeba.
Witam towarzystwo suzukowe
zanosi się na to że oprócz działu Mitsu będę pojawiał się tu - jamnik 2000 [1,3 ale jedzie
]

Tomek
Pajero I 2.5 na AT R.I.P.
Jamnik 1.3 na MT R.I.P
Jamnik 1.6 na MT
Pajero II 2.8 na MT
Pajero I 2.5 na AT R.I.P.
Jamnik 1.3 na MT R.I.P
Jamnik 1.6 na MT
Pajero II 2.8 na MT
Witajcie .
Od wczoraj stałem się szczęśliwym murzynem od robienia vitary
(tzn żonka wczoraj nabyła vitarke 1.6 16v long )
Nie wiem czy się przyznać ale ja dalej śmigam ferozą
Od wczoraj stałem się szczęśliwym murzynem od robienia vitary

Nie wiem czy się przyznać ale ja dalej śmigam ferozą

Pozdro 4 all
FEROZA 1,6
FEROZA 1,6
-
- jestem tu nowy...
Witam serdecznie, moje dotychczasowe doświadczenia offroad'owe są dość nikłe, ale powoli się uczę. Widzę, że czytania przede mną "grubo" Pozdrawiam i do zobaczenia
-
- jestem tu nowy...
Witam.
Jestem z Zielonej Góry.
Mam 33 lata i prawie rówieśnika Samuraia, któremu nic nie brakuje.
Forum przeczytane.
Chcę się dostać na region Lubuskie.
Marcin
Jestem z Zielonej Góry.
Mam 33 lata i prawie rówieśnika Samuraia, któremu nic nie brakuje.
Forum przeczytane.
Chcę się dostać na region Lubuskie.
Marcin
fotki ludzie, fotki!
tradycja nakazuje przywitanie zaopatrzyc w zdjęcie skarbonek

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4