pytania
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
pytania
Stałem się posiadaczem Jimniego 2008 rok 1.3 benzyna przebieg 90 tys i mam na szybko kilka pytań przed wyjazdem na wakacje:
-sprzęgło zaczyna ciągnąć dopiero gdy jest 3/4 odległosci od podłogi i wsteczny czsem zgrzyta , można to regulowac linką sprzęgła ?
-kierownica jest minimalnie przestawiona w prawo gdy jadę na wprost,ustawienie zbieżności pomoże ?
-który bezpiecznik jest od tylnego przeciwmgielnego światła ?
Pozdrawiam i dziekuję.............
-sprzęgło zaczyna ciągnąć dopiero gdy jest 3/4 odległosci od podłogi i wsteczny czsem zgrzyta , można to regulowac linką sprzęgła ?
-kierownica jest minimalnie przestawiona w prawo gdy jadę na wprost,ustawienie zbieżności pomoże ?
-który bezpiecznik jest od tylnego przeciwmgielnego światła ?
Pozdrawiam i dziekuję.............
Re: pytania
- sprawdz czy masz linke z regulacja czy z samoregulatorem-pierwsza mozesz regulowac -druga jak sama nazwa wskazuje
-ustawienie zbieznosci pomoze-a konkretnie dokladne ustawienie/zblokowanie jazdy na wprost podczas ustawiania
-lenistwo? nie mam jimny ale ile potrwa wyciagniecie wszystkich bezpiecznikow? Chyba ze jest jakis inny cel tego cwiczenia niz spalony bezpiecznik przeciwmgielnego
-ustawienie zbieznosci pomoze-a konkretnie dokladne ustawienie/zblokowanie jazdy na wprost podczas ustawiania
-lenistwo? nie mam jimny ale ile potrwa wyciagniecie wszystkich bezpiecznikow? Chyba ze jest jakis inny cel tego cwiczenia niz spalony bezpiecznik przeciwmgielnego
Suzuki Li80
Suzuki Sj413
Suzuki Sv650S Za powyższe brednie nie biorę pieniędzy i odpowiedzialności
Suzuki Sj413
Suzuki Sv650S Za powyższe brednie nie biorę pieniędzy i odpowiedzialności
w samurajcu na pokrywce bezpiecznikow jest opis, w jimniaku pewnie tez. Szukaj fog light.
Kierownica skrecona przestanie Ci przeszkadzac za jakis tydzien zapewne
Kierownica skrecona przestanie Ci przeszkadzac za jakis tydzien zapewne

Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
w jimniaku też jest opis na pokrywceAlbert_N pisze:w samurajcu na pokrywce bezpiecznikow jest opis, w jimniaku pewnie tez. Szukaj fog light.
...21
był: SJ500, 1988
jest: jimniak, 2001
jest: jimniak, 2001
W dzisiejszych czasach trzeba mieć ikonki a nie napisypavelk pisze:w jimniaku też jest opis na pokrywceAlbert_N pisze:w samurajcu na pokrywce bezpiecznikow jest opis, w jimniaku pewnie tez. Szukaj fog light.
...21

Posiadanie jimniego nie implikuje umiejętności czytania

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
nie to żebym był zlośliwy
ale niektórzy zadają pytania jakby to był ich pierwszy samochód w życiu
ludzie jimny czy inne wozidło to takie samo auto jak inne
ma koła kierownicę bezpieczniki etc
jak ramiona kierownicy są krzywo to zwal ją i przestaw na zębach dużo z tym roboty nie ma poduszka schodzi bez problemów odkręcasz tylko 2 śrubki po bokach z tego co pamiętam na imbus
ps. wyjazd jamnikiem na wakacje to bardzo dobry pomysł pod warunkiem ,że jedziesz solo a cel podróży jest na rzut beretem

ludzie jimny czy inne wozidło to takie samo auto jak inne
ma koła kierownicę bezpieczniki etc
jak ramiona kierownicy są krzywo to zwal ją i przestaw na zębach dużo z tym roboty nie ma poduszka schodzi bez problemów odkręcasz tylko 2 śrubki po bokach z tego co pamiętam na imbus
ps. wyjazd jamnikiem na wakacje to bardzo dobry pomysł pod warunkiem ,że jedziesz solo a cel podróży jest na rzut beretem

2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
-
- jestem tu nowy...
pokrywki nie ma niestety......Albert_N pisze:w samurajcu na pokrywce bezpiecznikow jest opis, w jimniaku pewnie tez. Szukaj fog light.
topsekret pisze:pokrywki nie ma niestety......Albert_N pisze:w samurajcu na pokrywce bezpiecznikow jest opis, w jimniaku pewnie tez. Szukaj fog light.
To ściągnij manuala... tam odnajdziesz

http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
Pimpek... strikes again:) KNK forever!