Wąski most tuleja blokady i półoś.
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
Wąski most tuleja blokady i półoś.
Potrzebuje tuleje przesówną blokady od wąskiego mostu. Stan nie ma znaczenia , aby był frez wewnetrzny. I niepotrzebna półos tył wąski most, równiez może być sam frez.Wymienię na coś 

Re: Wąski most tuleja blokady i półoś.
Hmmm przesuwke bym miał...Małe-suzuki pisze:Potrzebuje tuleje przesówną blokady od wąskiego mostu. Stan nie ma znaczenia , aby był frez wewnetrzny. I niepotrzebna półos tył wąski most, równiez może być sam frez.Wymienię na coś
4x4 Tczew
półoś wisi na allegro.
Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
Mam dwieŁeLeK pisze:Hmmm przesuwke bym miał...Małe-suzuki pisze:Potrzebuje tuleje przesówną blokady od wąskiego mostu. Stan nie ma znaczenia , aby był frez wewnetrzny. I niepotrzebna półos tył wąski most, równiez może być sam frez.Wymienię na coś

sj 425 606468554
meenia pisze:Mam dwieŁeLeK pisze:Hmmm przesuwke bym miał...Małe-suzuki pisze:Potrzebuje tuleje przesówną blokady od wąskiego mostu. Stan nie ma znaczenia , aby był frez wewnetrzny. I niepotrzebna półos tył wąski most, równiez może być sam frez.Wymienię na coś

4x4 Tczew
-
- jestem tu nowy...
Od przybytku głowa nie boli
Poszło na PW

Poszło na PW