Tak właściwie już zdecydowałem na ładną krótką vitarę 1.6 8v z soft topem z santany. Ale w międzyczasie trafiłem też na chyba fajną fronterę A 2.0 benzyna, która też mi się podoba

Moderator: Albert_N
Markon pisze:ja mam fronter i chętnie ją zamienię na vitar bo szukam czegoś w ostrzejszy teren
Wiem, żeś się Waść zachłysnął Viertarkami po ZKV ale do gnoju szukaj Samuraia.Markon pisze:ja mam fronter i chętnie ją zamienię na vitar bo szukam czegoś w ostrzejszy teren
właśnie od lat szukałem vitary ale trafiła się super frontera a vitary wszystkie co oglądałem to była jeżdżąca ruda, fronterą nauczyłem się jeździć wpakowałem w nią kase ale niestety jest to jedyne auto w rodzinie i nie moge sobie pozwolić na topienie czy jazda w extreme tylko turystyka a to dla mnie już za słabe, vitatę cała bym przebudował, mam dostęp do klamotów no i sam powinieneś zrozumieć ze jeśli byłeś na ZKV ze jestem jednym z organizatorów i chcąc nie chcąc, by była impreza lepsza niż w tym roku trzeba czymś testować te trasyHałas pisze:Wiem, żeś się Waść zachłysnął Viertarkami po ZKV ale do gnoju szukaj Samuraia.Markon pisze:ja mam fronter i chętnie ją zamienię na vitar bo szukam czegoś w ostrzejszy teren
Z Vitki weźmiesz silnik i tylny most![]()
Ja mam Samuraia i chciałem go zamienić na Vitare bo się chyba starzeje i pojeździł bym sobie bardziej wycieczkowo ale nie wiedzieć czemu nikt nie chciał mojego kupić/zamienić się
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości