Samurai 1.8is 140KM - jaki maksymalny rozmiar opon?
Moderator: Albert_N
Re: Samurai 1.8is 140KM - jaki maksymalny rozmiar opon?
panowie proponuje poczytac na samurai org skrzynia bmw jest duzo wolniejsza os samurajowskiej tak zeorginalne 3,7 przełozenia spokojnie daja rade z 31 kołami. ja mam szczymuraja seria silnik 1,3 mosty 5,125 i koła 31 i smiga jak ta lala:)
Generalnie jesli masz taki silnik bez problemu możesz szykowac auto pod 35 cali . Dobrze wyszykowane mosty z suzuki to wytrzymają.
Znam kilka takich aut i działa .
Najnowszy projekt to silnik z S2000 i dalej zostają mosty suzuki . Może tylko mocniej zmodyfikowane
Najnowszy projekt to silnik z S2000 i dalej zostają mosty suzuki . Może tylko mocniej zmodyfikowane
Franek_ pisze:Powiedzcie mi jeszcze, na ile wiarygodna jest ta kalkulacja 3'000 PLN za wzmocnione polosie, przeguby i przelozenia w mostach?
Powinienes sie zmiescic w tej kwocie bez problemu

Wiesz ze silnik hondy kreci się w drugą stronę tak kiedyś czytałem bo była tak koncepcja bo to najlepszy silnik wolnossący pisze o f20c nie f22cKwadrat pisze:Generalnie jesli masz taki silnik bez problemu możesz szykowac auto pod 35 cali . Dobrze wyszykowane mosty z suzuki to wytrzymają.
NO I JEST RZOPA
To jeszcze jedno pytanie - co na wieksze kola powiedza sprzegielka piast?
Nie robi im to różnicy. To Suzuki a nie jakie inne padło