Szukasz jak najtańszej vitary, bo każda i tak jest do remontu.

Moderator: Albert_N
witaj ogladałem to cudo:) blacharsko rama w dobrym stanie blacha rdzawka wychodz ale bez tragedii.mechaniczni motorek chodzi jak ta lala i ducha ma niezłego. wady wyciek z pod aparatu spory , sprzegło do wymiany ,chamulce tył i ktróes łozysko wyje..roczna gazowka do rególacji. jak ktos szuka santany brac ja stargowlem do 7,5 ale przez tel gosciu mówił ze japonczyk i sie rozminelismy. gosc ciut nerwowy trzeba go podejsc. wartatych pieniedzy:)mario74 pisze:Szanowne grono zjeżdziłem 900 km w ten weekend za vitarami.w suszu za 5700 stan taki jak cena .chociasz w ogłoszeniu stan bdb. Następna w Warszawie (mocno doinwestowana) cena 8200 ale ramy nie stwierdzono.
Dziś gość zwany dalej oszustem;przez telefon opowiadada jak przez miesiąc spawał ramę.Jadę ,oglądam ok.dotykam a tam palce wpadają w środek profila ramy.cena 9000.Po godzinie ogłoszenie znika ,oszust uzupełnia gipsem dziury.
Moje pytanie do was fachmani ile może kosztować vitara ze zdrową ramą i na chodzie?
Mam na oku jeszcze jedną w solcu kujawskim http://olx.pl/oferta/suzuki-vitara-1-6- ... 68e3dd6291
Może ktoś styknął się z tym autkiem i zaoszczędzi mi czasu opisując stan.
A może ktoś poleci mi jakąś vitarkę jako surówka do małego zmotania.
Przywródzcie mi wiarę w ludzi
robertb3 pisze: -po pierwsze włascicel rozminoł sie ze wskazaniem licznika jest 170 a nie 70tys ale mówił ze zaraz moze cofnac.
(
Bierzesz tego i angola od kolegi i masz za dychę plus opłaty eleganckiego europejczykaŁeLeK pisze:No bez przesady... turasy nawet koła zdemontują bo pewnie Alu były. Za taką kasę to wolę angola na Pomorzu kupić... koleś kolo Kościerzyny za 5 goni... z kołami
Nie oglądałem, wiem tylko że wcześniej był do sprzedania za 10 tys. i wyglądał tak:Manolo bb pisze:Panowie może ktoś oglądał ta Suze albo mieszka blisko i mógł by to zrobić.
http://allegro.pl/show_item.php?item=4899515926
Będę wdzięczny za wszelkie info.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości