Nic o tym nie wiemlukas 78 pisze:tak tak a świstaka wozisz ze sobą

Moderator: Albert_N
Nic o tym nie wiemlukas 78 pisze:tak tak a świstaka wozisz ze sobą
Jimmy ma genialny wykrzyż. GV l też ma z tyłu most na Panhardzie czyli sensowne wykrzyżowanie które można poprawić dłuższym amorem. W niezależnym zawieszeniu nic nie poprawisz w prosty i tani sposób.bladyrunner pisze:A stara GV ma? Pytam z ciekawości, bo na przykład Jimny nie ma (przynajmniej w trybie 2H), a oba te auta mają chyba podobnie rozwiązane napędy.
Skoro 2.0 16V to domyślam się, że to krótka Vitara...perch pisze:Witam i pozdrawiam wszystkich zarażonych napędem 4x4,z racji wieku i zamiłowania do wędkarstwa szukam auta 4x4 ,które nadawało by się do poruszania po szosie 5 razy w tygodniu dojazd do pracy 15 km w jedną stronę i 4-5 razy w miesiącu z łodzią na lawecie na rybki ,ale główne zadanie to bezproblemowe cofnięcie do wody i wyjechanie z niej po piasku plażowym bądź po trawie a często mokrej ,mój wstępny wybór to Suzuki Gnrad Vitara 2.0 16V 128KM benzyna, czy to dobry wybór ?.
Jeśli łodka + przyczepa <400 kg to dobry, ale jak masz jacht 12 m długi to nieperch pisze:....ale główne zadanie to bezproblemowe cofnięcie do wody i wyjechanie z niej po piasku plażowym bądź po trawie a często mokrej ,mój wstępny wybór to Suzuki Gnrad Vitara 2.0 16V 128KM benzyna, czy to dobry wybór ?.
GV I będzie w sam raz! Jeśli brzeg grząski to większa opona przy małym ciśnieniu będzie wskazana. A wyciągarka jak się okaże bardzo miękko...perch pisze:Do takiego zestawu max 300kg
pierdooolisz jak w każdym temacie gdzie klepiesz w klawiaturę...cordoba_2004 pisze:a ja jeźdże 2.0 gv I z lpg i pokażcie mi drugie tak oszczędne auto 10 lpg niech będzie że 12 niedowiarkom . około
Odpadają mi wydatki dieslowskie.
STag sekwencja chodzi znajomicie. Od zawsze chciałem mieć takie auto i mam i jestem bardzo zadowolony pełen orgazm.
Wady też widzę
- krótka skrzynia
- brak biegu 6
Ale pokażcie mi drugie auto tak terenowe a tak oszczędne według mnie subiektywnie ideał auta
Na pewno chodziło o to, że wygląda na taką w ładnym stanie.trocin pisze:Nieee... no rozne rzeczy mozna powiedziec o GV I, ale ze ona ładna![]()
brzydsza od niej jest tylko XL7
No nie wiem - fakt - to nie terenowka ale ma TC co uwazam lepsze od LSD jak kolo zawisnie.Masmo pisze:A wracając do tematu: Nowa GV to nie terenówkaŻałosny wykrzyż + brak choćby LSD = brak trakcji przy byle wykrocie.
![]()
![]()
Testowane w lekkim terenieI nie robiła
![]()
Nadaje się tylko na szutry. Wygląda tylko fajnie w katalogu w salonie.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości