GV 3d dla myśliwego
Moderator: Albert_N
Re: GV 3d dla myśliwego
2,4 to chyba najlepszy silnik w tym samochodzie choć też nie bez wad. spalanie około 12 litrów ale w dalszym ciagu nie ma nadmiaru mocy. Do spokojnej jazdy bez szaleństw jest idealnie.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
https://www.escape4x4.pl/
[quote="klucz13"]... i również dobrze można by przeflancować antylopę kudu z takim samym skutkiem a może za mniejszy szmal, co też było by atrakcją turystyczną,[/quote]
Kulinarną! Drugie po wołowinie wagyu najlepsze mięso jakie jadłem.
Kulinarną! Drugie po wołowinie wagyu najlepsze mięso jakie jadłem.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
suburbanem jeżdziłem i trudności nie miałemMariuszG pisze:Miałem L200. Było super ale na moje potrzeby za duże. Trudno tym zawrócić na leśnej drodze i przecisnąć gdzieniegdzie. GV 3d to bardzo przemyślany wybór ale może coś podobnego (marzyłby mi się MB G 3d ale ta kasa...; Patrol GR 3d ale te roczniki...; Pajero 3d-to jest pewna opcja; LC 3d ale dość drogo, chociaż mam już LC 150 5d).
Na co powinienem uważać kupując akurat GV 3d max 5 letnie?

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
poczekaj trochę Bert podhoduje to strzelę jakiegoś cielaka i pożremy żubrzęcinyKabal pisze:Kulinarną! Drugie po wołowinie wagyu najlepsze mięso jakie jadłem.klucz13 pisze:... i również dobrze można by przeflancować antylopę kudu z takim samym skutkiem a może za mniejszy szmal, co też było by atrakcją turystyczną,

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
2.4 nie jedzie, a pali jak smok
2.0 nie jedzie, pali jak smok
o Dieslu w ogole nie wspominam, bo nie ma sensu
Mam porównanie GV z GV2
Dla mnie GV2 jest straszną taczką, która się psuje i ma kiepskie silniki (mam kolege w aso suzuki, te samochodu do tej pory zajmują u nich podnośniki)
Polecam GV 2,5v6 rocznik 2004-2005. Nie psuję sie toto. Nadmiar mocy. za ta kasę można kupic stan idealny i reszte wydać na fajne gadżety typu zawias, opony, osłony i takie tam. Po wyciągnięciu siedzeń dorodny jeleń wejdzie
Sam taką użytkuje.
Motoryzacja idzie w tym kierunku, że młodsze auto wcale nie gwarantuje bezawaryjność, w prost przeciwnie.
2.0 nie jedzie, pali jak smok
o Dieslu w ogole nie wspominam, bo nie ma sensu
Mam porównanie GV z GV2
Dla mnie GV2 jest straszną taczką, która się psuje i ma kiepskie silniki (mam kolege w aso suzuki, te samochodu do tej pory zajmują u nich podnośniki)
Polecam GV 2,5v6 rocznik 2004-2005. Nie psuję sie toto. Nadmiar mocy. za ta kasę można kupic stan idealny i reszte wydać na fajne gadżety typu zawias, opony, osłony i takie tam. Po wyciągnięciu siedzeń dorodny jeleń wejdzie

Sam taką użytkuje.
Motoryzacja idzie w tym kierunku, że młodsze auto wcale nie gwarantuje bezawaryjność, w prost przeciwnie.
Stare eskimoskie powiedzanie - " pamietaj, nigdy nie jedz żółtego śniegu "
-
-
Kolega podchodzi do terenówki jak do plaskacza i tylko on może zmienić to podejściesciba pisze:Motoryzacja idzie w tym kierunku, że młodsze auto wcale nie gwarantuje bezawaryjność, w prost przeciwnie.

Patrol Patrolowi Patrolem
Jak smakuje podobnie do Bizona to wchodzę w ciemnoklucz13 pisze:poczekaj trochę Bert podhoduje to strzelę jakiegoś cielaka i pożremy żubrzęcinyKabal pisze:Kulinarną! Drugie po wołowinie wagyu najlepsze mięso jakie jadłem.klucz13 pisze:... i również dobrze można by przeflancować antylopę kudu z takim samym skutkiem a może za mniejszy szmal, co też było by atrakcją turystyczną,

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Temat się trochę zdezaktualizował. Doszedłem do wniosku, że mimo wszystko potrzebuję 5 miejsc. Na polu boju zostało zatem Pajero i LC. Oczywiście w wersjach 3d.
Dziękuję za dyskusję. Tę merytoryczną oczywiście.
Dziękuję za dyskusję. Tę merytoryczną oczywiście.
Kiedyś L200, teraz LC150 a za chwilę może GV 3d.