Kto teaz rzeźbi blokady mostów ???
Moderator: Albert_N
Kto teaz rzeźbi blokady mostów ???
Wielu pisało że ma , że robi oh ah i w ogóle może ktoś kogoś poleci bo arb nie wchodzi mi w budżet na luty
Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu
5.12 w mostach itp itd

- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
Re: Kto teaz rzeźbi blokady mostów ???
Jak ci ARB nie robi w budżecie, to tylko besterlocker zostaje
Ewentualnie chinol, cirka 1kpln taniej niż ARB.

Alkohol spożywany z umiarem, nie szkodzi nawet w dużych ilościach.
nie wiem jak chinolskie blokady ale chinolski kompresor (prawie ARB'a) kupiłem do iveko, do pompowania kółek, po kilku minutach pracy umożliwia on smażenie nad nim jajek na alu patelni 
powinni dystrybutorzy brać za to dodatkową kasę

ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
- czesio6969
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
znam ludzi którzy mają i mieli chińskie blokady np w mostach toyoty samuraiowskich, i nikt nie narzekał, kompresory chodziły dobrze nic sie z Tym nie działo,
Wydaje mi sie ze glownym przeznaczeniem tego najmniejszego kompresor to jego jest nabijanie ukladu a nie pompowanie kol. Duzej wydajnosci to nie ma.
Stwierdzenie ze chinskie kompresory sa ujowe to jak stwierdzenie ze wszystkie Staszki to ujebert pisze:nie wiem jak chinolskie blokady ale chinolski kompresor (prawie ARB'a) kupiłem do iveko, do pompowania kółek, po kilku minutach pracy umożliwia on smażenie nad nim jajek na alu patelni

sj 425 606468554
głównym owszem ale nie jedynym.pacmano pisze:Wydaje mi sie ze glownym przeznaczeniem tego najmniejszego kompresor to jego jest nabijanie ukladu a nie pompowanie kol. Duzej wydajnosci to nie ma.
Mam kompresory (ori) ARB'a w dwóch autach, można wszystkie kółka dmuchnąć od flaka i nie gotują ni jajek ni siebie
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
No właśnie jest w ofercie taki kompresor którego JEDYNYM przeznaczeniem jest nabijanie układu blokady.
Jimny M16A
Żuk A161H 4C90 + Eaton TS5-21
skoro tak mówisz to pewnie wiesz co mówisz, rzecz w tym, że ten jest z tych co to mają pompować.
- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
Jest chińszczyzna i chińszczyzna. Niektóre działają całkiem sprawnie, a niektórych kijem z za winkla nie dotykać. Jak już kupić chinola, to najlepiej od sprzedawcy z jakąś renomą, jest większa pewność że zadziała, a jak nie, to chociaż reklamacja zostanie rozpatrzona pozytywnie.
Inna kwestia to to, że jakość wykonania w produktach made by china, jest jakby to powiedzieć... lekko odbiegająca od europejskich standardów
Inna kwestia to to, że jakość wykonania w produktach made by china, jest jakby to powiedzieć... lekko odbiegająca od europejskich standardów

Alkohol spożywany z umiarem, nie szkodzi nawet w dużych ilościach.
Ja odnośnie Chińczyków powiem jedno.
Chciałbym znaleźć europejskiego producenta co robi formy wtryskowe tak dobrze jak Chińczycy
Chciałbym znaleźć europejskiego producenta co robi formy wtryskowe tak dobrze jak Chińczycy

Jimny M16A
fajna dyskusja na temat chińskich kompresorów le co z BLOKADAMI WŁĄNEJ ROBOTY

Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu
5.12 w mostach itp itd

W Chinach kompresor za 1 dolara jest tyle wart, za 20 dolców też jest tyle wart.
W PLu kompresor za 1 dolara i za 20 dolarów kosztuje 50 dolarów. Ważne żeby ten pierwszy dobrze opisać
Ja nie rzeźbię, mam chińczyka, z chińskim kompresorem, i działa
W PLu kompresor za 1 dolara i za 20 dolarów kosztuje 50 dolarów. Ważne żeby ten pierwszy dobrze opisać

Ja nie rzeźbię, mam chińczyka, z chińskim kompresorem, i działa

pozdrawiam
Abo
Ford Ranger 3.2
suka z lebiodką na simexach
RIB 540
Abo
Ford Ranger 3.2
suka z lebiodką na simexach
RIB 540
Ma sens ekonomiczny tylko w przypadku przeróbki na półosie odciążone, gdy robisz to "przy okazji". Wtedy jest tanio i dobrze - kierunek @chomik.viperecki pisze:fajna dyskusja na temat chińskich kompresorów le co z BLOKADAMI WŁĄNEJ ROBOTY![]()
![]()
Robienie blokady pneumatycznej wg własnego projektu (powstał taki) nie opłaca się - obróbka i materiał wychodzi drożej niż chiński HF po odliczeniu VAT.
Robienie kopii LR się opłaca, robił to niejaki Emil i ludzie byli zadowoleni. Nie wiem czy wciąż robi.
Jimny M16A