TU WITAMY NOWYCH !!
Moderator: Albert_N
Re: TU WITAMY NOWYCH !!
Witam szanownych forumowiczów , od wczoraj jestem chyba "Szczęśliwym" posiadaczem Vitary 1.6 95r , auto przyjechało do "domu" 120 km na własnych kołach co już uważam za spory sukces bo za cenę jaką za nią dałem to nawet tego sie nie spodziewałem , działa instalacja lpg , ruda tańczy jak szalona ale dziur chyba jeszcze nie widać , mocowania budy do ramy o dziwo wszystkie jeszcze całe , auto pali jeździ skręca i hamuje nawet przedni napęd działa mimo że poprzedni właściciel śmigał autem sporo czasu twierdząc że nie działa . miała być niwka ale dałem sobie spokój po tym co oglądałem do tej pory a
Nie ważne czym ważne gdzie
Siema! Vitarka git gablota. Dobrze, że nie skusiłeś się na radziecką padaczkę.
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
to czy git to okaże się jeszcze
przeżyłem już 2 kijanki sportage bez jakiegoś większego ciśniena czy motania ot zwykłe leśne błotko , teraz kupiłem vitarkę bo wygnało mnie z miasta na roztoczańską wioskę i może być wesoło w zimnych porach roku a i smigać lajtowo też jest gdzie

Nie ważne czym ważne gdzie
Z tym roztoczem to zazdraszczam. Też bym się chętnie tam przeniósł, tylko z robota może być ciężko.
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
Witam. Nazywam się Andrzej. Jestem posiadaczem vitary long 2.0 , jestem tu dosyć długo ale nie uczestniczyłem aktywnie na forum.To moje nie pierwsze auto terenowe ale pierwsze które będę wykorzystywac zgodnie z przeznaczeniem 

Cześć wszystkim
za miesiąc zamierzam stać się posiadaczem Suzuki SX4 

Siema! Petarda auto! Od razu lift, snorkel, wyciągarka i opony terenowe ? Czy na początku turystyk bez wyciągarki ?
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
Od takich rzeczy mam parcha.
-
- jestem tu nowy...
Witam Mam na imię Przemek i kupiłem niedawno Suzuki Jimny moją pierwszą w życiu terenówkę
Jestem ze stolicy i chciał bym nią się wybrać w jakieś fajne miejsca na około swojej miejscowości.Auto przewidziane jest na wypady weekendowe i dwa wyjazdy urlopowe jeden nad morze drugi w góry po nich zadecyduje się co będzie z pojazdem dalej czy zostanie czy się sprzeda 

Witam, mam na imię Bartek. od niedawna GV I 2.0 benzyna + lpg. Szykuję się powoli do liftu i modyfikacji. Auto kupiłem na potrzeby realizacji swojej pasji - fotografii przyrody.
Cześć, jestem Kuba i kilka dni temu kupiłem Vitare 1.6 8v z LPG, już po lifcie z wyciągarką, na fedimach. Jestem po pierwszej jeździe w terenie, to moje pierwsze terenowe auto więc wszystkiego dopiero się uczę. Na razie po wczorajszej przygodzie mam problem z wyciągarką i chyba z przednim napędem. Po tym co wczoraj się działo wiem w co muszę zainwestować żeby być niezależnym po ciemku w środku lasu 

Witam...ja poki co bez 4x4...ale mam nadzieje to zmienic.pozdrawiam Bogdan
Witamy!
Zbowid

-
- jestem tu nowy...
Witam, tu Mariusz. Grand Vitara 2.5V6 lift wydumka + body 2"
-
- jestem tu nowy...
Witam zalozylem forum zeby sprzedac swoja wadliwa vitara
Zakupiona 2 dni temu
Pekniety blok woda w oleju
Zakupiona 2 dni temu
Pekniety blok woda w oleju
-
- jestem tu nowy...
Cześć,
Również nabyłem vitarę, ale zdaje się że miałem więcej szczęścia niż kolega powyżej
Również nabyłem vitarę, ale zdaje się że miałem więcej szczęścia niż kolega powyżej

Witam.mam na imie Dominik.posiadam od miesiaca Jimnego rok 2001 a od wczoraj man Te Grand vitarke 2006.offtoad mnie wciaga wiec bede tu czesto zagladal.pozdrawiam
Witam wszystkich.
Nie mam jeszcze swojego 4x4 ale wszystko wskazuje na to, że będzie to Vitara.
Pytanie podstawowe: który diesel w Vitarze zadowoli się paliwem niskiej jakości?
Nie mam jeszcze swojego 4x4 ale wszystko wskazuje na to, że będzie to Vitara.
Pytanie podstawowe: który diesel w Vitarze zadowoli się paliwem niskiej jakości?
-
- jestem tu nowy...
Znalazłem
Mirek, 37 lat - od "urodzenia" motocykle enduro ale od miesiąca 4x4 z zapędami na rodzinne wyprawy offroad (lekki). Co do aut 4x4 i tego typu podróżowania i łofrołdowania to jestem jak na tym Forum - świeży i zielony więc pozwólcie, że na razie będę czytał i pisał a na mądrkowanie czas przyjdzie później

Mirek, 37 lat - od "urodzenia" motocykle enduro ale od miesiąca 4x4 z zapędami na rodzinne wyprawy offroad (lekki). Co do aut 4x4 i tego typu podróżowania i łofrołdowania to jestem jak na tym Forum - świeży i zielony więc pozwólcie, że na razie będę czytał i pisał a na mądrkowanie czas przyjdzie później

Witam.
Jestem Mateusz, przymierzam się do kupna 4x4, najpewniej Vitary.
Aktualnie offroad zdobywam tym:
https://photos.app.goo.gl/k1kq9tvnGzkfyaVI2
:):)
Od razu chętnie rozreklamuję nasz lokalny tor do offroadu
http://olszynamotopark.pl/
Pozdrawiam.
Jestem Mateusz, przymierzam się do kupna 4x4, najpewniej Vitary.
Aktualnie offroad zdobywam tym:
https://photos.app.goo.gl/k1kq9tvnGzkfyaVI2

Od razu chętnie rozreklamuję nasz lokalny tor do offroadu

http://olszynamotopark.pl/
Pozdrawiam.
Witam wszystkich forumowiczów. Nazywam się Arek mam 36 lat, mieszkam w Polkowicach na Dolnym Śląsku. Dostałem Samuraja w spadku od teścia, autko do regeneracji od blach po dach, będę szukał pomocy i informacji na temat regeneracji i części do tego fajnego japończyka. Pozdrawiam wszystkich.
Witam jestem tu nowy ale mam pytanie poszukuje vitary do off road
Pozdrawiam
Pozdrawiam