Nowy szczęsliwy posiadacz suzy X90 sie wita!
Moderator: Albert_N
Nowy szczęsliwy posiadacz suzy X90 sie wita!
Witam wszystkich... 2 dni temu stalem sie szczesliwym posiadaczem suzuczki o imieniu X90 z sercem 1.6 16V rok 1996... zapraszam do obejrzenia fotek pod adresem http://ossa115.fotosik.pl/albumy/143196.html ... O ile ktoś zna ten samochodzik i wie onim cos zlego to nie piszcie bo wydalem na niego ostatni grosz i dostane zawalu!! Samochod na obecna chwile w stanie bulwarowym ale plan motania jest nastepujący. Na pierwszy ogien pojdzie wymiana zawiechy plan to - Full 2.5" suspension system
( http://www.rocky-road.com/x90sus.html ) oczywiście jakies odpowiednie ogumienie, siedzenia BIMARCO FUTURA badz DAKAR i pasy 3 punktowe pewnie SPARCO... co dalej nie wiem zapewne wyjdzie w praniu... A wiec jeszcze raz klaniam sie nisko wszytskim i zycze udanego katowania swoich suzuczek!!! Pozdro...
( http://www.rocky-road.com/x90sus.html ) oczywiście jakies odpowiednie ogumienie, siedzenia BIMARCO FUTURA badz DAKAR i pasy 3 punktowe pewnie SPARCO... co dalej nie wiem zapewne wyjdzie w praniu... A wiec jeszcze raz klaniam sie nisko wszytskim i zycze udanego katowania swoich suzuczek!!! Pozdro...
Ostatnio zmieniony sob mar 03, 2007 9:30 pm przez OSSA-X90, łącznie zmieniany 1 raz.
x-90 1.6 16V 1996
- Michał_1989
Re: Nowy szczęsliwy posiadacz suzy X90 sie wita!
Witaj. Ambitne masz plany po wydaniu "ostatniego grosza", powodzenia zyczeOSSA-X90 pisze:wydalem na niego ostatni grosz i dostane zawalu!! Samochod na obecna chwile w stanie bulwarowym ale plan motania jest nastepujący. Na pierwszy ogien pojdzie wymiana zawiechy plan to - Full 2.5" suspension system
( http://www.rocky-road.com/x90sus.html ) oczywiście jakies odpowiednie ogumienie, siedzenia BIMARCO FUTURA badz DAKAR i pasy 3 punktowe pewnie SPARCO... co dalej nie wiem zapewne wyjdzie w praniu... .

marzenie od dzieckamdeja pisze:Cześć - a na co tak wypasione fotele i pasy? Może lepiej troche szpeja dokupić - taśmy, kinetyka, tirfora, żeby sie było jak z opresji wydostać

x-90 1.6 16V 1996
- samurai_hel
-
- Kontaktowanie:
Tiaaa - będzie cuś Szybkie i WściekłeOSSA-X90 pisze:marzenie od dzieckamdeja pisze:Cześć - a na co tak wypasione fotele i pasy? Może lepiej troche szpeja dokupić - taśmy, kinetyka, tirfora, żeby sie było jak z opresji wydostaća chce ja na spokojnie ale i na wypasie zrobic
a z opresji wyciagnie G-klassa braciszka... a co do dwoch miejsc to wlasnie traktuje to jako ucieczke od opcji tesciowej i potomstwa jeszcze mam czas

Ja czekam aż mi córcia podrośnie - na razie ma 7 miesięcy i bardzo sie jej podoba logo forumowe na mojej koszulce. No i zdarzyło sie jej samodzielnie wejść na to forum uderzając rączką w klawiature. Ma dobre zadatki
kiedyś VITA 2.0V6, Samuraj Coil - teraz Hyundai Terracan 2.9 32 MT, 31AT
OO pogratulowaćhadek pisze:Powitac kolege![]()
Karson, zamieniłes Suze na niewielka kupke biletów nbp??
I co bedziesz teraz robił??lub kupował??

kiedyś VITA 2.0V6, Samuraj Coil - teraz Hyundai Terracan 2.9 32 MT, 31AT
No szlifierka już powyżej 205/70/15 niezbędna jest
Jak czytam plany przeróbek X90 to mi się moje wymysły przypominają
Jakbyś kolego OSSA coś wymyślił i chciał się skonsultować to dzwoń - nie ma opcji, której bym nie rozważał i kółek których nie przymierzał
Chociaż już nie mam X90, bo jednak za małe było na moje potrzeby, a i bez metalochirurgii sensowne opony wejść nie chciały, to cieszę się jak dziecko widząc, że coraz więcej forumowiczów pomyka tym wynalazkiem
Także witam i pozdrawiam serdecznie

Chociaż już nie mam X90, bo jednak za małe było na moje potrzeby, a i bez metalochirurgii sensowne opony wejść nie chciały, to cieszę się jak dziecko widząc, że coraz więcej forumowiczów pomyka tym wynalazkiem

Także witam i pozdrawiam serdecznie

"Pisarz miłości mówią mi..."
W planie jakiś większy 4x4 z dieslem.mdeja pisze:OO pogratulowaćhadek pisze:Powitac kolege![]()
Karson, zamieniłes Suze na niewielka kupke biletów nbp??
I co bedziesz teraz robił??lub kupował??Jak to mówią 2 razy sie człowiek z auta cieszy - kupując i sprzedając. A balem sie o Karolka transakcje bo zmotane mocno auto. a takich sie boją kupujący

Suzę kupili przyjaciele, którzy doskonale wiedzieli co biorą, znali zakres i jakość przeróbek.

A jesli chodzi o radość... to większa była przy zakupie niż sprzedaży. Bardzo się z vitką zżylismy...

Witam
musze powiedzieć ze autko calkiem w dechę ogladałem takie po drodze do mojego domu stoi takie same smiechowaty troche pojazd bo to ani troche witary nie przypomina na 2 osoby czyli dobry kumpel i skrzynka piwa jak najbardziej, no i komfortu zazyc mozna tapicerka wygodne fotele, mój brat okresla to mianem ze auto "daje rade i widac go na łace" cokolwiek to znaczy ale to raczej pozytyw. Jak by ktos byl zainteresowany dam namiar na handlarza u mnie w miejscowosci stoi takowa suza auto z zachodu przytargane stoi od roku i nikt sie nie garnie do kupna. stan techniczy ok kapcie slicki no ale to moza zmnmienić.