TU WITAMY NOWYCH !!
Moderator: Albert_N
Re: TU WITAMY NOWYCH !!
Hej wszystkim mam na imie Mateusz lat 25 jestem z Krakowa kocham mechanike (tuning) no i oczywiście OFF-ROAD
.Posiadam Suzuki SJ413 i grand vitare 1.9ddis to pierwsze przygotowywuję do rajdów adrugie do jazdy na codzień.Pozdrawiam

Witam wszystkich 
Szukam swojego pierwszego autka 4x4

Szukam swojego pierwszego autka 4x4

Witam, na imię mam Damian, mam 31 lat. Od dłuższego czasu czytam forum, nosze sie z zamiarem zakupu Suzuki od bardzo dawna, niestety fundusze na to nie pozwalały (budowa domu). Teraz odłożyłem trochę PLN i zaczynam szukać. Zdecydowałem sie na Samuraia, nie musi być to OFFROAD (na razie
) chodzi o to aby wydostać sie zimą ze śniegu. Nie będę sie już rozpisywał. Zapodam w odpowiednim dziale parę linków, liczę na pomoc i wyrozumiałość.
Pozdrawiam.
...stało sie, rodzinka wzieła górę i jest Vitara Long, po zasypanych śniegem drogach daje rade

Pozdrawiam.
...stało sie, rodzinka wzieła górę i jest Vitara Long, po zasypanych śniegem drogach daje rade

Ostatnio zmieniony śr mar 17, 2010 12:16 pm przez danekd78, łącznie zmieniany 1 raz.
Vitara Long lift ok. 2"
witam wszystkich pasjonatów 4x4 

- gruzin2010
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam i pozdrawiam Wszystkich z wrocka i okolic 

tak jak już ktos wcześniej napisał nisko budżetowe co powoduje że cieszą się coraz większym braniem kto zna i widział go w akcji wie ile tak naprawde jest warty

Hej. Mam na imie Kamil. Jestem z Krakowa, często mozna mnie spotkac rowniez w Bielsku. Witam wszystkich. Nowy nie nowy, bo od dluzszego czasu czytam forum, ale jakos nigdy czasu nie bylo, zeby pisac. Na codzien jezdze samuraiem. Jak na razie seria z wyciagarka na MT w fabrycznym rozmiarze.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Samurai 1.3 '89r
Nie puszczone bąki unoszą się do mózgu - stąd biorą się posrane pomysły...
Nie puszczone bąki unoszą się do mózgu - stąd biorą się posrane pomysły...
-
- jestem tu nowy...
Witam Wszystkich Serdecznie Nazywam się Sergej nabyłem sobie Vitare 94 rocznik jakby ktos miał opis techniczny do naszych witarek to chetnie skorzystałbym z linka potrzebuje jak to kazdy do drobnych napraw gdyby ktos miał taki opis piszzcie do mie pozdrawiam
Witam wszystkim
Jestem od nie dawana szczęśliwym posiadaczem suzuki vitara long 2.0 v6 

- marcin-jungto
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich posiadaczy aut terenowych, a w szczególności marki Suzuki.
Seryjny Suzuki Samurai + cięższa prawa noga. Team Sławno 4x4.
Witam mam na imię Przemek mieszkam w okolicach Wrocławia zabawe z off roada zaczełem po przejechaniu się Suzuki vitara long kolegi po tygodniu juz ja od niego kupiłem
interesuję sie podróżami oraz kolarstwem górskim .
Na sam początek mam prośbę w pon. jade w okolice Rabki - Zakopanego czy ma ktoś jakieś ciekawe i w miare proste trasy terenowe
w formie tracków gps Garmin lub innej z góry dziękuje . /pozdrowienia

Na sam początek mam prośbę w pon. jade w okolice Rabki - Zakopanego czy ma ktoś jakieś ciekawe i w miare proste trasy terenowe
w formie tracków gps Garmin lub innej z góry dziękuje . /pozdrowienia
Witam wszystkich mam zamiar przesiąść się do suzuki z pobudek czysto ekonomicznych. Rodzina się powiększa
auto rodzinne jest a ja potrzebuję środka transportu do pracy. Musi być 4x4 więc padło na jimny.

Jeep 2.5td 98
Renault RX4 2001
Fiat 126p 94
Renault RX4 2001
Fiat 126p 94
hmmm...?shaker pisze:Witam wszystkich mam zamiar przesiąść się do suzuki z pobudek czysto ekonomicznych. Rodzina się powiększaauto rodzinne jest a ja potrzebuję środka transportu do pracy. Musi być 4x4 więc padło na jimny.

we who are not as others
o ile dobrze zrozumiałem to kolega auto rodzinne juz ma a teraz szuka czegos do jazdy do pracy i ma byc to cos z napedem 4x4 

był: SJ500, 1988
jest: jimniak, 2001
jest: jimniak, 2001
raczej powinienes spytac czy jimny na pewno jest ekonomicznyarek_m pisze:hmmm...?shaker pisze:Witam wszystkich mam zamiar przesiąść się do suzuki z pobudek czysto ekonomicznych. Rodzina się powiększaauto rodzinne jest a ja potrzebuję środka transportu do pracy. Musi być 4x4 więc padło na jimny.
jimny... rodzinny? to czym teraz jezdzisz - maluchem, czy motorem jakims?
![]()
![]()

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
tak - masz racje. ja zle przeczytalempavelk pisze:o ile dobrze zrozumiałem to kolega auto rodzinne juz ma a teraz szuka czegos do jazdy do pracy i ma byc to cos z napedem 4x4

ale zasugerowane przez colicab pytanie dotyczace ekonomiki jimnego jest juz wlasciwe

ok - juz sie nie wkrecam w temat, bo to nie miejsce. jeszcze raz sorrki za bledne zinterpretowanie tekstu

we who are not as others
- Kamil75
- jestem tu nowy...
Witam.
Off Roadem zaraził mnie kolega z którym kilka krotnie jeździłem jako pilot.
Siedzenie z boku to nie to samo co kierowanie wiec... uciułałem parę groszy i...
Moje pierwsze auto 4x4 to samuraj. Auto po lifcie i na oponach MT, snulker i to tyle z wyposażenie off roadowego. Sporo pracy przede mną by zrobić z niego auto moich marzeń ale baza wyjściowa nie jest najgorsza.
Pewnie będę pytał o radę, prosił o pomoc, zadawał głupie pytania.
Proszę wszystkich o wyrozumiałość i o ile okaże się, że temat był poruszany milion razy o kierowanie mnie linkami w odpowiednia miejsca. (opcja szukaj nie zawsze działa tak jak byśmy tego chcieli:-)
Pozdrawiam wszystkich
Kamil
Off Roadem zaraził mnie kolega z którym kilka krotnie jeździłem jako pilot.
Siedzenie z boku to nie to samo co kierowanie wiec... uciułałem parę groszy i...
Moje pierwsze auto 4x4 to samuraj. Auto po lifcie i na oponach MT, snulker i to tyle z wyposażenie off roadowego. Sporo pracy przede mną by zrobić z niego auto moich marzeń ale baza wyjściowa nie jest najgorsza.
Pewnie będę pytał o radę, prosił o pomoc, zadawał głupie pytania.
Proszę wszystkich o wyrozumiałość i o ile okaże się, że temat był poruszany milion razy o kierowanie mnie linkami w odpowiednia miejsca. (opcja szukaj nie zawsze działa tak jak byśmy tego chcieli:-)
Pozdrawiam wszystkich
Kamil
witaj
i jakies fotki wrzucaj
Pewnie wiesz, ze czarne samuraie psuja sie najczesciej, a czerwone najlepiej robia 

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
-
- jestem tu nowy...
Witam.wlasnie stalem sie posiadaczem sj410.mysle ze na poczatek mi starczy,po paru przejazdach strasznie mi sie zaczelo podobac.mam pytanko czy bardzo szkodzi jezeli mam zalozone rozne typy opon na przedniej i tylnej osi, z tylu mam jakies kelly safari 195/15 a z przodu brodgestone desert dueler 682 195/15.ktore lepsze?dodam ze wszystkie sa praktycznie nowe,do zabawy w terenie dokupic komplet zupelnie innych oponek czy dokupic jakies nowe 2 co juz mam na aucie?Pozdrawiam
-
- jestem tu nowy...
witam serdecznie
jestem z wroclawia niebawem bede mial swoje pierwsze 4x4
i juz wkrotce dolacze do grona suzukowcow.
pozdrawiam
jestem z wroclawia niebawem bede mial swoje pierwsze 4x4
i juz wkrotce dolacze do grona suzukowcow.
pozdrawiam
Witamy
a tak przy okazji ja się z grona suzukowców musze niestety wypisać
suza służyła wiernie i poszła w dobre ręce
a tak przy okazji ja się z grona suzukowców musze niestety wypisać

suza służyła wiernie i poszła w dobre ręce
Siema, mam takie troche dziwne pytanie ,gdzie w samuraiu otwiera się maske? bo nie moge znaleść 

Suzuki Samurai ofcourse 

Otwórz schowek przed pasażerem - w środku jest cięgno zamka
Samurai 89 1.3 nie motany Sahara 205/70/15
witam,
suzuki samurai santana (blaszak) 1,3 [jeszcze], bfg mt2, i jego wesola zaloga z gdanska
sie przedstawia
suzuki samurai santana (blaszak) 1,3 [jeszcze], bfg mt2, i jego wesola zaloga z gdanska
sie przedstawia

Jeep ZJ 96' 5.2 lift 4,5", 33" był
pisane po 23 nie jest pawdziwe

pisane po 23 nie jest pawdziwe

Witam wszystkich (sorry daro), jestem poszukiwaczem swojego samuraja, którem mam nadzieję za nie długo będę mieć i zaczniemy działania w terenie